може ли бензиновата помпа да шуми
- Damian01
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
може ли бензиновата помпа да шуми
И преди бях писал за този проблем - при каране на бензин при натискане на педала за газта и ускоряване се чува един режещ, стържеш метален звук; когато отпусна педала на газта спира. На място при натискане на педала на газта го няма този шум. Попитах приятели, казват ми да проверя бензиновата помпа, тя можело да прави такъв шум, или пък самия бензин да не е качествен и да имало някакви вибрации. Иначе на бензин колата върви много добре - ако бензиновата помпа нещо е развалена, би трябвало да не мога да карам изобщо на бензин. На газ също го няма този шум и колата върви много добре. Въобще всичко и е наред, само този звук много ме учудва от какво може да е. Незнам към кого да се обърна за помощ тук във Варна да го чуе този шум, нямам доверие на никой майстор; ако вие колеги можете да ме насочите към някой или да ми помогнете със съвет ще съм ви много благодарен!
- vankat-2
- Автомобил:
- Двигател:
Damian01 написа:никой ли не може да каже нищо по въпроса
koлега аз карах голф 2.0 i 115 коня и помпата ми брамчеше много но придаване на газ и без газ си е един и същ шум немисля че ти е тя ако ти е в багажника накарай некой да слуша докато ти даваш газ или пъ същият вариант ако се намира другаде понеже не знам за ква кола става въпрос по шума намери дразнителя

-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”