Има една допълнителна екстра в алармата на колата, която ми скъсва нервите. Когато се оключи колата с оригиналната аларма и влезне в колата, тя автоматично се заключва след около 20 сек. и много ме дразни
Има ли шанс да се изключи тая функция?
*Голфа е 2001 година, орифиналните ключове са 2, тип Пассат5(новия ключ).
Golf 4 аларма?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Китайска?!?fidrimku написа:Това се получава от самата аларма не може да се махне освен ако се смени алармата-особено ако е китайска няма оправяне

p.s. май не може да се махне,такава си е калпава.Мен лично ме дразни повече липсата или по-скоро половинчатостта на "комфорт"функцията .За питащите-това е опцията за вдигане на свалените стъкла при заключване с дистанционното.
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Аз имам оригинална аларма но нямам такъв проблем
Вероятно би могло да се премахне тая тъпня....Успех

Re: !
Дон Хуан Голфа написа:Аз имам оригинална аларма но нямам такъв проблем![]()
Ще се опитам да го премахна с някой и ще пиша как става, ако го има тоя шанс

- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И при мене е така но само ако не отворя вратата след 20 сек. се заключва сама.Това според мене е направено с цел ако я отключиш без да искаш при поставяне на ключа в джоба.Да не остане отключена колата и след 20 сек. се заключва автоматично.
Последна промяна от GARTNER на Сря 16 юли 2008 21:56, променено общо 1 път.
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това при вас не е екстрата а проблем
.Екстрата я имат всички ФВ с дист. цент. заклю. ако отключиш колата и до определено време не отвориш врата или дадеш контакт,колата мисли че е било погрешно отключване(например натискане на бутона в джоба) и отново заключва колата.При гореописания случай при отключване на колата и отваряне на врата(според мен развален микроконтакт)колата не разбира че е отворена врата и ако да определено време не дадеш контакт се заключва отново.Предполагам не ти светка лампата в купето при отваряне на същата врата?

Vladko написа:Това при вас не е екстрата а проблем.Екстрата я имат всички ФВ с дист. цент. заклю. ако отключиш колата и до определено време не отвориш врата или дадеш контакт,колата мисли че е било погрешно отключване(например натискане на бутона в джоба) и отново заключва колата.При гореописания случай при отключване на колата и отваряне на врата(според мен развален микроконтакт)колата не разбира че е отворена врата и ако да определено време не дадеш контакт се заключва отново.Предполагам не ти светка лампата в купето при отваряне на същата врата?
Да! Ако се отвори вратата на пътника лампата светва, но от шофьорската не иска да запали

- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Biser написа:Vladko написа:Това при вас не е екстрата а проблем.Екстрата я имат всички ФВ с дист. цент. заклю. ако отключиш колата и до определено време не отвориш врата или дадеш контакт,колата мисли че е било погрешно отключване(например натискане на бутона в джоба) и отново заключва колата.При гореописания случай при отключване на колата и отваряне на врата(според мен развален микроконтакт)колата не разбира че е отворена врата и ако да определено време не дадеш контакт се заключва отново.Предполагам не ти светка лампата в купето при отваряне на същата врата?
Да! Ако се отвори вратата на пътника лампата светва, но от шофьорската не иска да запалиКак се оправя този развален микроконтакт?
Е тука вече е голямата греда.........личен опит!!!!Писах преди за това ключе....потърси!!!
- nkalizatura
- Автомобил: VW GOLF 3
- Двигател:

Не се опитваите да премахнете това заключване!!!-води до гре6ки в алармата!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”