Golf 4 аларма?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Biser
Автомобил:
Двигател:

Golf 4 аларма?

Мнениеот Biser » Пон 08 окт 2007 18:33

Има една допълнителна екстра в алармата на колата, която ми скъсва нервите. Когато се оключи колата с оригиналната аларма и влезне в колата, тя автоматично се заключва след около 20 сек. и много ме дразни
Има ли шанс да се изключи тая функция?
*Голфа е 2001 година, орифиналните ключове са 2, тип Пассат5(новия ключ).

Потребителски аватар
inter
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот inter » Пон 08 окт 2007 22:37

Ами и при мен се заключва , но само ако не сложа ключа в контакта.
Ако мушнеш ключа преди да са минали двайсет секунди мисля , че няма да се заключи сама.

Martos
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Martos » Пон 08 окт 2007 23:54

Да и при мен е така. Тъпо ,защото трябва да бързаш да пъхнеш ключа .Дразнещо е но незнам как се оправя.

Потребителски аватар
fidrimku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fidrimku » Вто 09 окт 2007 8:54

Това се получава от самата аларма не може да се махне освен ако се смени алармата-особено ако е китайска няма оправяне :)

beljata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот beljata » Вто 09 окт 2007 18:35

fidrimku написа:Това се получава от самата аларма не може да се махне освен ако се смени алармата-особено ако е китайска няма оправяне :)
Китайска?!? :shock
p.s. май не може да се махне,такава си е калпава.Мен лично ме дразни повече липсата или по-скоро половинчатостта на "комфорт"функцията .За питащите-това е опцията за вдигане на свалените стъкла при заключване с дистанционното.

Потребителски аватар
Biser
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Biser » Вто 09 окт 2007 18:45

Не е китайска, на оригиналния ключ си е сложена алармата.. :roll:
Шанс..

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Вто 09 окт 2007 22:21

Аз имам оригинална аларма но нямам такъв проблем :roll:
Вероятно би могло да се премахне тая тъпня....Успех

Потребителски аватар
Biser
Автомобил:
Двигател:

Re: !

Мнениеот Biser » Сря 10 окт 2007 0:10

Дон Хуан Голфа написа:Аз имам оригинална аларма но нямам такъв проблем :roll:
Вероятно би могло да се премахне тая тъпня....Успех

Ще се опитам да го премахна с някой и ще пиша как става, ако го има тоя шанс :roll:

beljata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот beljata » Сря 10 окт 2007 21:45

Ей сега отварях само багажника и не ми се заключи-странно!

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Чет 11 окт 2007 6:20

И при мене е така но само ако не отворя вратата след 20 сек. се заключва сама.Това според мене е направено с цел ако я отключиш без да искаш при поставяне на ключа в джоба.Да не остане отключена колата и след 20 сек. се заключва автоматично.

Последна промяна от GARTNER на Сря 16 юли 2008 21:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dogggg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dogggg » Чет 11 окт 2007 10:31

И при мен се самозаключва така само ако ползвам заводската аларма,ако ползвам допълнителната го няма този ефект.

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Съб 13 окт 2007 12:37

Това при вас не е екстрата а проблем :wink: .Екстрата я имат всички ФВ с дист. цент. заклю. ако отключиш колата и до определено време не отвориш врата или дадеш контакт,колата мисли че е било погрешно отключване(например натискане на бутона в джоба) и отново заключва колата.При гореописания случай при отключване на колата и отваряне на врата(според мен развален микроконтакт)колата не разбира че е отворена врата и ако да определено време не дадеш контакт се заключва отново.Предполагам не ти светка лампата в купето при отваряне на същата врата?

Потребителски аватар
Biser
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Biser » Пон 15 окт 2007 19:28

Vladko написа:Това при вас не е екстрата а проблем :wink: .Екстрата я имат всички ФВ с дист. цент. заклю. ако отключиш колата и до определено време не отвориш врата или дадеш контакт,колата мисли че е било погрешно отключване(например натискане на бутона в джоба) и отново заключва колата.При гореописания случай при отключване на колата и отваряне на врата(според мен развален микроконтакт)колата не разбира че е отворена врата и ако да определено време не дадеш контакт се заключва отново.Предполагам не ти светка лампата в купето при отваряне на същата врата?

Да! Ако се отвори вратата на пътника лампата светва, но от шофьорската не иска да запали :roll: Как се оправя този развален микроконтакт?

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Пон 15 окт 2007 19:42

Biser написа:
Vladko написа:Това при вас не е екстрата а проблем :wink: .Екстрата я имат всички ФВ с дист. цент. заклю. ако отключиш колата и до определено време не отвориш врата или дадеш контакт,колата мисли че е било погрешно отключване(например натискане на бутона в джоба) и отново заключва колата.При гореописания случай при отключване на колата и отваряне на врата(според мен развален микроконтакт)колата не разбира че е отворена врата и ако да определено време не дадеш контакт се заключва отново.Предполагам не ти светка лампата в купето при отваряне на същата врата?

Да! Ако се отвори вратата на пътника лампата светва, но от шофьорската не иска да запали :roll: Как се оправя този развален микроконтакт?

Е тука вече е голямата греда.........личен опит!!!!Писах преди за това ключе....потърси!!!

Потребителски аватар
nkalizatura
Автомобил: VW GOLF 3
Двигател:

Мнениеот nkalizatura » Вто 16 окт 2007 10:39

:roll: един съвет и от мен. първо разделете 2-та клуча да не са на една връзка с клю4ове. После внимавайте когато втория не ви е под ръка ( ако единя сте го прибрали някъде в сейф и т.н.) да не заклучите колата. Ако я заключите през багажника се влиза като се разпробие с дрелка абе внимаваите щото не е приятно да гледаш клю4а от тругата страна на прозореца :roll:

Не се опитваите да премахнете това заключване!!!-води до гре6ки в алармата!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”