Имам следния проблем с голф 3, 1995, модела е gt (ако има значение) - клаксона не работи. Човека дето го оставих да го прави каза, че волана не е оригинален, бил сложен волан с airbag, а оригиналния волан бил без airbag, защото тоя модел на голф бил без airbagове.
От волана с airbag излизал лентов кабел (???) и изобщо не бил включен към колата. А кабела дето идва от колата за волана бил с друг накрайник. Човека предлага да сменя волана - да купя волан без airbag за да паснат кабелите и да се върже клаксона.
Има ли начин да се върже волана с airbag с клаксона? Нещо да се сменят букси или нещо?
Или требва да сменям волана?
волан за голф 3 - въпрос?
- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей колега
имах почти същият проблем , само дето нямам еър бег , но след като си сложих спортния волан клаксона не ми съвпадна с фланеца ... Отидох на електричар с молбата да ми помогне , и помогна
за 10 лева ми спести сума ти мерене и гледане . Под шлиците на волана , точно под скоростомера и тн на таблото има кабели . От там си изкарваш кабелче и с копченце си го слагаш където са декорациите на парното . Сигурно има и друго решение на този принцип . Нека по-знаещите колеги да споделят 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”