Здравейте,
Вярно ли е, че Volkswagen официално препоръчват да се използва Liqui Moly. Прочетох го в http://www.liquimoly.ru/articles.html?id=57
Как мога да разбера при покупка на масло, че е оригинално и какво тябва да гледам когато го копувам, за да съм сигурен в производителя му. Не само за Liqui Moly, ами и по принцип.
Отново масла
-
- Автомобил:
- Двигател:
COOLER написа:Спрял съм се на Liqui Moly SUPER LEICHTLAUF 10 W-40 (Vento 1.8 бензин), но незнам от къде е сигурно да го взема от Пловдив.
На бул.Христо Ботев преди Военна болница,от нейната страна,като се движиш от Макдоналдс към Централна гара,след Видео "Коко",ама не знам на кой номер,точно на кръстовището с ул.Родопи е официалният вносител

- ВАН
- Автомобил: VW Golf II 1991 1.6 Keihin
- Двигател: PN
COOLER написа:ВАН написа: Ако става дума за 15W40, се продава в Била за 42лв - 5 литрова туба.
При вносителя е 44лв.
Защо се получава така, че в Била да е по-евтино от вносителя?
За да си го купя от Била.
А по-странното е, че на тубите в Била е залепен стикера пак на магазина на Ботев????? От друга страна - политика на веригата хиермаркети- някои продукти са с нищожна надценка. Чувал съм, за подобен род вериги: договарят условия с доставчиците, при които се получават такива аномалии.
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
При мен не е належащо, но ме стресираха с 1 оферта - наливно 10/40 полусинт. Елф или Мобил - което си избереш - в Рено-Нисан са м/у 8 и 9 лв./л, плащаш точното наляно количество, труда по смяната + смяна на всички филтри /по желание/ - 5 лв... Момчето се кълне, че маслото е истинско - неведнъж е оглеждал и разпечатвал бидончетата, от същото масло наливали и на някои гаранционни автомобили. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”