алтернатор
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
алтернатор
искам да попитам , каква е връзката на алтернатора с таблото при golf 2 ,махнах го вечерта и на сутринта едвам запалих...и след 1 час изгасна...е тогава се почна с якото бутане..след малко измерване видях че не се зарежда акумулатора.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
махнах таблото и покарах така 2 часа , след 6 часа паркинг не можах да запаля, смених акумулатора и запали , аз естествено нищо не разбирам и затова питам..закарах я на едни познат и тои ми каза че така (без таблото) не се зарежда акумулатора, закачих таблото и ми каза че вече зарежда..просто ми стана интересно не че споря с някой или се правя на голям жичкаджия
при форсиране без табло пак не се зареждаше

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
timon_tg написа:махнах таблото и покарах така 2 часа , след 6 часа паркинг не можах да запаля, смених акумулатора и запали , аз естествено нищо не разбирам и затова питам..закарах я на едни познат и тои ми каза че така (без таблото) не се зарежда акумулатора, закачих таблото и ми каза че вече зарежда..просто ми стана интересно не че споря с някой или се правя на голям жичкаджия
браво, няколко думички повече и вече е ясно, че си махнал таблото, щото ако си прочетеш първия пост, от него се разбира, че си махнал алтернатора

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”