Да свeрим датчиците на IV-ките
Да свeрим датчиците на IV-ките
Докато карах днес на магистралата, бях на 150км и 3200 оборота и забелязах че индикатора за горивото беше залепил на 48miles per gallon. Тва значи около 7/100 разход с V6-ца?(тая в гаража) При тия обороти малко странно ми се струва, а и при положение че всеки ден ходя на работа със сходна скорост, а вече два пъти за една седмица пълня 55 литровото бъчве, нещо не ми се връзва. Има ли установен проблем с индикаторите? По принцип на 30метра се обновява информацията, което ми говори че на магистрала трябва да е безупречно.
Последна промяна от nadasdi на Вто 16 окт 2007 8:22, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Да свирим датчиците на IV-ките
Да свирим датчиците на IV-ките

аве човече,оправи си заглавието,че сега ше дойдат момците за свиркиnadasdi написа:Докато карах днес на магистралата, бях на 150км и 3200 оборота и забелязах че индикатора за горивото беше залепил на 48miles per gallon. Тва значи около 7/100 разход с V6-ца?(тая в гаража) При тия обороти малко странно ми се струва, а и при положение че всеки ден ходя на работа със сходна скорост, а вече два пъти за една седмица пълня 55 литровото бъчве, нещо не ми се връзва. Има ли установен проблем с индикаторите? По принцип на 30метра се обновява информацията, което ми говори че на магистрала трябва да е безупречно.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”