джанти за ГТИ
джанти за ГТИ
здравейте. начинаещ съм, и може би въпросът ми ще предизвика смях у повечето от вас но все пак ще попитам. в няколко обяви вече виждам да се предлагат джанти става6ти едновременно за ауди и голф 3 ГТИ, а до колкото знам на ауди са 5х112 а на ГТИ са 5х100. последно стават ли 5х112 на голф 3 ГТИ ? 

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Jerom написа:VW-fenka написа:Стандарта за Голф 2,3 и 4 ГТИ е 5x100 ...принципно могат да станат и 5x112 ,но не е желателно,защото болтовете след натягане стоят леко в наклон и са под напрежение
Колежке,за Г2 май май няма с 5 болта![]()
Е да зависи.... по принцип няма , но сме виждали такива

- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
VW-fenka написа:Jerom написа:VW-fenka написа:Стандарта за Голф 2,3 и 4 ГТИ е 5x100 ...принципно могат да станат и 5x112 ,но не е желателно,защото болтовете след натягане стоят леко в наклон и са под напрежение
Колежке,за Г2 май май няма с 5 болта![]()
Е да зависи.... по принцип няма , но сме виждали такива![]()
Ако се смени главината примерно ...с желание всичко се постига
и не само главина , имам 1 приятел с KR окачването му е от голф3
5 болтов

мисля че не е толко фатално да караш с такива джанти
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
iLiQn4o написа:много съм ви благодарен колено. извинявам се че продължавам да питам но .... какво точно представляват тези фланци ?!
Ами тези фланци представляват приставки,които се слагат на 4 болтовата главината след което можеш да си сложиш джанти с 5 болта без проблем ..... Но не мога да ти ги нарисувам ..потърси в нета за снимки да видиш какво представляват ,че аз нямам снимки

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”