Основен ремонт на Golf 4-ка
-
- Автомобил:
- Двигател:
Основен ремонт на Golf 4-ка
Май ще ми се налага да правя основен ремонт на Golf-а си (4-ка), колкото и неприятно да е.
На някой от вас, ако му се е налагало да прави може ли да разкаже нещо повече тук? Горе-долу с колко пари олекнахте?
На някой от вас, ако му се е налагало да прави може ли да разкаже нещо повече тук? Горе-долу с колко пари олекнахте?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
преди го пипваше...сега е друг проблема
преди месец имах случай, в който за 800 км ми изгори 7 литра масло...сменихме сегментите и уж всичко си беше ОК...преди няколко дни обаче както си карам и ми угасна.
Светна ми лампичката на акумулатора. Пробвах да запаля, но изобщо стартера не завъртя и нямаше индикации, че ще запали. Изчаках… след 20-ина минути калата си запали и я подкарах. Странното е, че ми бръмчи по особен начин… все едно дизел.
Другият ми проблем е, че от няколко дни, след като тръгна на дълъг път, някъде след 10-ия километър ми светва лампичката за маслото, а в същото време то ми е на МАХ. Оказа се, че няма налягане и не качва масло...как не съм преебал двигателя се чудя?
преди месец имах случай, в който за 800 км ми изгори 7 литра масло...сменихме сегментите и уж всичко си беше ОК...преди няколко дни обаче както си карам и ми угасна.
Светна ми лампичката на акумулатора. Пробвах да запаля, но изобщо стартера не завъртя и нямаше индикации, че ще запали. Изчаках… след 20-ина минути калата си запали и я подкарах. Странното е, че ми бръмчи по особен начин… все едно дизел.
Другият ми проблем е, че от няколко дни, след като тръгна на дълъг път, някъде след 10-ия километър ми светва лампичката за маслото, а в същото време то ми е на МАХ. Оказа се, че няма налягане и не качва масло...как не съм преебал двигателя се чудя?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
england_fen написа:преди го пипваше...сега е друг проблема
Късмет...ми маслена помпа...тука там нещо може да излезе ако го правиш в не много скъп сервиз може и да минеш под 500лв!
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
england_fen написа:при положение, че и сегментите са сменени, какво друго може да се наложи да се подменя освен маслената помпа... да си кажа честно - не разбирам много и затова питам!
требе боб да се хвърля...като се отвори всичко се гледа на място и се решава...почни със сигурните: всички гарнитури масла антифриз дори...
абе който ти прави маслените сегменти да не объркал белезите на ремъка...да е прескочил с някви зъби...как върви колата?
пфу ся се сетих че масълце не качва...я пиши на някой от клубните мастери да земеш час и да я прегледат те...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала™ написа:england_fen написа:при положение, че и сегментите са сменени, какво друго може да се наложи да се подменя освен маслената помпа... да си кажа честно - не разбирам много и затова питам!
Биелни лагери
Основни лагери
Шлайф на колянов вал
Маслена помпа
Страшничко е....за какви пари става дума, горе-долу?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”