ТАБЛО НА ГОЛФ 2 ДРАНКА
-
tonimnt
- Автомобил:
- Двигател:
ТАБЛО НА ГОЛФ 2 ДРАНКА
ТАБЛОТО МИ МНОГА ДРАНКА НЯКАКВИ ИДЕИ КАК ДА ГО ПОСТЕГНА МАЛКО
ОТ НЕГОЖИТЕ ПЛАНКИ НЕСТАВА НЯКОИ ДА Е ИМАЛ ТОЗИ ПРОБЛЕМ,АКО Е ИМАЛ ДА ПОМАГА 4Е СЕ ПОБАРКАХ ВЕ4Е 
-
stratcross
- Автомобил:
- Двигател:
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Пичове първо
Нещо сте в голяма грешка на двойките таблото си е направено,като хората и е доста издръжливо(голфа ми от гаража е на 23 години 10 от които са прекарани по нашите прекрасни пътища
,не си знае километрите и не се чува нито звук от таблото )Това дрънчене е доста относително за какво става въпрос от къде дрънчи?Може просто тоя последни път дето е разглабял нещо да е бил некъв ескимос и да е изпотрошил нещо 
Нещо сте в голяма грешка на двойките таблото си е направено,като хората и е доста издръжливо(голфа ми от гаража е на 23 години 10 от които са прекарани по нашите прекрасни пътища
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
при счупени планки.. тези които държат таблото към ДВГ отсег...:
Вземат се 2 коларски болта, привят се на 2 см от главата на 80-90 градуса, след което се пробива таблотокъм края, така, че да съвпада с дупките за старите болтове.
боядисвате коларските болтове, с черно и с намушване промушване, си ги вкарвате в таблото и в оригиналните дупки..
стягате и сте готови.. ни вопъл ни стон.
малко играчка е точното кривене на болтовете под точен ъгъл .. ама след първият кат го нагодите.. после сте в джаза
Вземат се 2 коларски болта, привят се на 2 см от главата на 80-90 градуса, след което се пробива таблотокъм края, така, че да съвпада с дупките за старите болтове.
боядисвате коларските болтове, с черно и с намушване промушване, си ги вкарвате в таблото и в оригиналните дупки..
стягате и сте готови.. ни вопъл ни стон.
малко играчка е точното кривене на болтовете под точен ъгъл .. ама след първият кат го нагодите.. после сте в джаза
-
tonimnt
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ТАБЛО НА ГОЛФ 2 ДРАНКА
много идеи но маи пак 6те дранка 
-
PitkataJoe
- Автомобил:
- Двигател:
Абе че си дрънка - дрънка. Мен ме изкарваше от кожата. Как реших проблема - Пазхлабих болтовете дето го държат и навсякъде по краищата сложих уплътнения за прозорци - гумени, по профил приличат на уплътненията за вратата, но са си по-тънки. Същото упражнение по корите дето са отпред, пак ги окантих, под километража също, че ми беше счупено лявото ухо и се местеше. Мога да кажа, че има значителна промяна, почти не издава звуци.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”