Модела е 96 год. 1.4CL 60 коня Първо искам да питам като си направя компютъра на таблото да показва дневен пробег как става превключването на различните фукции.
И оште нещо вси4ки знаете врътките на парното дето са три въпроса ми е дали попринцип светят шото моите не светят а би требвало да светят поне така мисля и ако са изгорели как да ги оправя бушон ли е лампи ли требва да се сменят

купих си голф 3 и имам малко въпроси
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: купих си голф 3 и имам малко въпроси
ripai написа:И оште нещо вси4ки знаете врътките на парното дето са три въпроса ми е дали попринцип светят шото моите не светят а би требвало да светят поне така мисля и ако са изгорели как да ги оправя бушон ли е лампи ли требва да се сменят
Мисля , че светлините на цялото табло са на 1 бушон . Така че ако само това не свети , остава вариянта изгоряла крушка , според мен .
-
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.vwclub.bg/articles.php?id=11
http://www.vwclub.bg/articles.php?id=13 А иначе дневния километраж се показва след натискане на копчето до него.Занулява се като го задържиш
.За осветлението на парното има само 1 лампа.Внимателно отвори панела и ще я видиш.Можеш и да извадиш светловодите и да ги измиеш внимателно,че много лесно се чупят.
http://www.vwclub.bg/articles.php?id=13 А иначе дневния километраж се показва след натискане на копчето до него.Занулява се като го задържиш

- angelov1999
- Автомобил:
- Двигател:
- George_131
- Автомобил:
- Двигател:
И аз имах същия проблем със светлината та неска разглобих всичко и я смених струва 60ст и малко нерви, и много внимаваи щот пласмасите са много крехки и се чупят лесно.
Та и аз имам няколко питания - от къде мога да си купя пласмасовото топче дето е на лосчето за огледалата (от Пловдив съм и обиколих сумати морги и няма). Трябват ми и пласмасите дето са на лосчето за бутане на облегалката на седалката (колата е с 2 врати) и ми трябва и капаче на жабката щот са ми счупени пантите. И другото което си търся е пласмасите на клаксона т.е. капачетата дето са щот моите са много надрани и надраскани. Мерси предварително.
Та и аз имам няколко питания - от къде мога да си купя пласмасовото топче дето е на лосчето за огледалата (от Пловдив съм и обиколих сумати морги и няма). Трябват ми и пласмасите дето са на лосчето за бутане на облегалката на седалката (колата е с 2 врати) и ми трябва и капаче на жабката щот са ми счупени пантите. И другото което си търся е пласмасите на клаксона т.е. капачетата дето са щот моите са много надрани и надраскани. Мерси предварително.
- George_131
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
ripai написа:Бате мерси за този въпрос .
Искам да ви попитам може ли да си направя съединителя да отделя веднага смисъл да намалим хода че сега отделя много късно и това не дразни и по трудно се кара
Зависи с какво жило си

-
- Автомобил:
- Двигател:
ripai написа:Еми съединителя ми е саморегулиращ се ама ме нерви кво требва да се смени за да не е така
Ми целия съединител,евентуално ново жило.Сигурно ти е вече на свършване.
Нали го знаеш теста за съединител - опъваш здраво ръчната,включваш 3-та или 4-та,малко газ до 2500-300 оборота,отпускаш лекичко съединителя,ако след отпускането докрай двигателят не гасне - нов съединител

- George_131
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”