От днес съм член на този форум и ще се радвам да съм част от VW общество в България

Като повечето "новобранци" може би и аз поствам тема, която вече е била разглеждана под един или друг вид в някоя от секциите и подсекциите на този форум, но това което успях да разгледам като теми и информация не беше в състояние да ми помогне напълно (може би частично ме насочи в правилната посока, но накрая ударих отново на камък).
Казусът ми е следния, колата ми е VW Jetta, 2007 г. и се интересувам от къде мога да намеря качествени щори или може би по-скоро сенници предвид факта, че ролетната щора е вградена фабрично, за задните врати на колата. Не искам да затъмняван съклата, въпреки че съм убеден, че някои от вас ще ме посъветват точно това и съм убеден, че ще имат право- просто аз предпочитам да не го правя.
Поразтърсих се в Интернет и намерих доставчици в БГ (Kalo Commerce), които предлагат доста добро решение ClimAir, както и попаднах на информация разисквана в друга подобна тема (за информация- http://www.ebay.de/sch/sis.html;jsessionid=50D38D6F796A2119864E1324B95B5C8F?_nkw=Sonnenschutz%20Komplett%20Set%20VW%20Passat%20B6%203C%20ab%202005&_itemId=170540827008), но и от двата източника ударих на камък, тъй като сенниците които се предлагат са за различни модели от този който карам аз.
Не знам как стои въпросът с размерите на стъклата (в частност рамките им) на различните модели VW и дали бих могъл да заимствам сенници например за Golf или PASSAT върху JETTA'та. Ако и това не е възможно, силно се надявам, че някой от вас ще е в състояние да ми помогне с правилната насока и съвет, тъй като возя две малки дечица отзад и понякога е доста неприятно когато ги огрее слънцето (най-вече през вече настъпилия летен сезон).
Предварително ви благодаря