Голф3 проблем с ел. стъкла
- markonis
- Автомобил:
- Двигател:
Голф3 проблем с ел. стъкла
Колеги да ви питам за ел.стъклата на Голф3.Значи вдигам си днес стъклото предно -дясно и преди да се затвори се връща на долу,така 5-6 пъти пробвах и неиска да се затвори се се връща надолу,с много молитви се затвори.Един приятел каза,че имали някаква защита като усетат натоварване,затова се връщали надолу.Та въпроса ми е можели тази защита да се махне,или даите съвет какво да правя,че ми писнаха тези ел.стъкла се някакви проблеми.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ммм добре.Айде пак ше пишеме:
Ел.стъкла + Г3 = мнооо кофти комбинация.Немецът е сложил ел.стъкла на фирмата BROSE,която е световноизвестен доставчик на механизми за много марки,вкл.БМВ,но за съжаление на Г3 механизмите са с жила.
С времето те се износват,започват да се прокъсват и се появяват симптоми като при теб,докато някой слънче,дъждовен или снежен ден жилотото се скъса и дотам.Най-често,при скъсано жило се сменя целия механизъм без моторчето и електрониката към него,защото каналаите на една пластмасова ролка се смачкват и нищо не стаа от нея.Мисля,че отговорът е достатъчен.
Толкова пъти съм ги разглобявал и правил,че мога да сваля механизма със затворени очи (изобщо не се бъзикам).
Ел.стъкла + Г3 = мнооо кофти комбинация.Немецът е сложил ел.стъкла на фирмата BROSE,която е световноизвестен доставчик на механизми за много марки,вкл.БМВ,но за съжаление на Г3 механизмите са с жила.
С времето те се износват,започват да се прокъсват и се появяват симптоми като при теб,докато някой слънче,дъждовен или снежен ден жилотото се скъса и дотам.Най-често,при скъсано жило се сменя целия механизъм без моторчето и електрониката към него,защото каналаите на една пластмасова ролка се смачкват и нищо не стаа от нея.Мисля,че отговорът е достатъчен.
Толкова пъти съм ги разглобявал и правил,че мога да сваля механизма със затворени очи (изобщо не се бъзикам).
- dpassat
- Автомобил:
- Двигател:
Колега здравей,
Този човек ме спаси на Пасат Б5 с ел брава на шофьора. Работи на вън перфектно се справя и дава гаранция
http://www.madjarov-service.com/contact/contact.htm
Ти си прецени нека да те консултира. Аз го намерих от форума
успех и пиши на лични ако имаш въпроси.
Този човек ме спаси на Пасат Б5 с ел брава на шофьора. Работи на вън перфектно се справя и дава гаранция

http://www.madjarov-service.com/contact/contact.htm
Ти си прецени нека да те консултира. Аз го намерих от форума

успех и пиши на лични ако имаш въпроси.
- flash
- Автомобил: Golf III GT TDI
- Двигател: 1z 1994
jims написа:Извинявам се предварително, че ползвам темата на колегата.
Въпроса ми е може ли да се пренавие наново само жилото. На моя Голф лявата машинка си работи и няма проблем, не е скъсано жилото но точно при навиващата ролка е намачкано и изплюва, намотава се жилото и т.н.Та има ли начин само жилото да се смени?
Може , но е въпрос на време кога ще се прецака.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”