Изчезна ми парното...

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
butaloto.
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Изчезна ми парното...

Мнениеот butaloto. » Съб 27 окт 2007 15:30

След смяна на водна помпа и термостат трябва ли да се обезвъздушава? Не прегрява, но изчезна парното. Не духа топло, искам да ми е топло, искам да ми духа... :D Нещо има проблем в големия кръг. Кажете къде може да бъде проблема, каква е причината...
П.С. Колата е голф 2 1,8MI

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Съб 27 окт 2007 15:42

Ба* ли го как е при Г2-1.8М.И., но при Г3-1.8 М.И. , само се обезвъздушава.Наливаш водата в ресервоарчето-до маркировката, палиш , отваряш парното на макс., ако намалява водата-доливаш, и така докато ти духне топлото.Имай впредвид следващите няколко дни да проверяваш нивото, и цялата операция прави на равно място...успех,че иде стууууд

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 27 окт 2007 15:58

emo-gar написа:Ба* ли го как е при Г2-1.8М.И., но при Г3-1.8 М.И. , само се обезвъздушава.Наливаш водата в ресервоарчето-до маркировката, палиш , отваряш парното на макс., ако намалява водата-доливаш, и така докато ти духне топлото.Имай впредвид следващите няколко дни да проверяваш нивото, и цялата операция прави на равно място...успех,че иде стууууд

ако ми покажеш как отваряш парното ще те черпя честно....аз форсирам за да се напълни... :roll:

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Съб 27 окт 2007 16:04

не го отваряш , по този начин разбираш , че е пълно като духне топло, т.е. запълването на системата е о.к..Парното е най- високата точка , пълни се последна.. та за това иде реч.....пък не се лови буквално за думите , нали бързаме да дадем съвет..

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 27 окт 2007 16:24

emo-gar написа:не го отваряш , по този начин разбираш , че е пълно като духне топло, т.е. запълването на системата е о.к..Парното е най- високата точка , пълни се последна.. та за това иде реч.....пък не се лови буквално за думите , нали бързаме да дадем съвет..

извинявам се! наистина интерпретирах всичко буквално :!:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”