Военна версия на Голф
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Военна версия на Голф
Абе чувал съм ,че има военна версия голф 2ка която се ползва от армията (преди де) и е тъмно зелена без лак ,а е матова боя
Незнам колко е вярно за това питам вас
Значи има ли такава версия 1чка или просто е такава боята.Намерихме една 1чка за 250 кинта дизел и мислим да я отнасяме ама се чудя дали за части или да си я карам ,че е в движение ,но няма акумолатор???Съществува ли такава военна версия ,защото за 250 лева едни седалки не мога да си купя само 
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
има 1,6д-2ки, 1,9д-3ки от бундесфера
Последна промяна от L&R на Съб 27 окт 2007 18:56, променено общо 2 пъти.
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Военна версия на Голф
Пиши на някой колега от Казанлък.Той ше ти каже повече по темата.В Казанлък е "депото" за таквиз автомобилиGigabyte написа:Абе чувал съм ,че има военна версия голф 2ка която се ползва от армията (преди де) и е тъмно зелена без лак ,а е матова бояНезнам колко е вярно за това питам вас
Значи има ли такава версия 1чка или просто е такава боята.Намерихме една 1чка за 250 кинта дизел и мислим да я отнасяме ама се чудя дали за части или да си я карам ,че е в движение ,но няма акумолатор???Съществува ли такава военна версия ,защото за 250 лева едни седалки не мога да си купя само
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Военна версия на Голф
Точно така в Казанлък са и се продават.Цените им са малко по скъпи от другите но имаше 2ки и 3ки на по 50000км реални и доста хора си накупиха.Виждал съм 2ки 3ки Опел Кадет Омега Вектра и Мерцедес 300Д.Всички са дизели и са страшно запазени като нови.По нищо не се различават от другите но просто така си излизат от завода с такъв гаден цвят,даже доста хора които си накупиха такива им пръснаха по един лак и горе долу става. п.п За пръв път видях Опел Кадет 15год с здрави вежди които не са правени никога и ръжда нямашеH2O написа:Пиши на някой колега от Казанлък.Той ше ти каже повече по темата.В Казанлък е "депото" за таквиз автомобилиGigabyte написа:Абе чувал съм ,че има военна версия голф 2ка която се ползва от армията (преди де) и е тъмно зелена без лак ,а е матова бояНезнам колко е вярно за това питам вас
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ти в швабско ли си служил,щот в нашенско няма нищо общо.Досега само един път съм виждал да се продава,спряха им вноса ли.Аз бих си взел такъв.slavi ivanov slavov написа:Абе то всичко хубаво, ама военна работа.Аз като бях в казармата само простотията не свьршваше и изгорялата нафтаКак да взема такава кола .Иначе чувам че наистина биле подьржани.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”