Значи проблемът е от алармата. Лошото е, че купих така колата, а това ме дразни не много малко. Искам да не се заключва нищо като дам на контакт. Ще ми кажете ли как да стане тоз номер? Алармата не знам каква е точно, но си мисля, че е настройка някаква. Не може да не може да се спре това.
Благодарско предварително.

Вратите се заключват като дам на контакт ?!
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Каква е колата ?! Дай повече информация .
Важно е да разбереш каква е алармата !

Важно е да разбереш каква е алармата !

Последна промяна от VW-fenka на Съб 20 окт 2007 17:23, променено общо 1 път.
Колега обиковенно алармите се намират под волана, свали барчето и огледаи за алармата ,за по лесна ориентация като я пуснеш трябва да претракат релета,Ако алармата е МАРК ,СПАИДЕР ,МАСТЕР 2004 НЯМАШ ПРОБЛЕМ ще ти обясна как да го направиш.Ако имаш възможност , снимаи блока за оправление и дистанционното.
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
Insect-® написа:Моята също ме заключва вътре, но това е "екстра" която много майстори (алармаджии) са ми казвали, че неможе да се премахне... Алармата ми е доста старичка затова дано да можеш поне ти да се справиш с проблема![]()
Тв`а е то... Изкуплението Golfland![]()
![]()
Защо да неможе да се премахне !!! Сигуно зависи от алармата !!! Моята като я слагаха преди 4 години и ме питаха дали искам да се заклюва като дам контакт или запаля двигателя и аз реших , че искам !!! А ако ми омръзне да отида при тях да ми махнат тази настройка !!! Е не ми е омръзнала !!! Като искам да не се заключват вратите паля двигателя като оставям мойта врата отворена или някоя от другите е отворена докато някой се кава и не се заключват !!! Опитайте и вие може така да е и при вас !!!
- BadFactor
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също го имах този проблем с моята аларма. Какво направих ... първо я отрих къде е завряна, второ свалих всички данни които са изписани по кутията на алармата, и след това започна голямото ровене в интернет. Оказа се че алармата ми е някакъв вид, който се продава само в САЩ и Великобритания (минах през двама алармаджии които ми казаха само, че не са чували за тази марка и не могат да ми помогнат).
т.е. Самата аларма има едно бутонче от което се програмират кои опции да са включени и кои изключени.
т.е. Самата аларма има едно бутонче от което се програмират кои опции да са включени и кои изключени.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”