Разбити тампони на задния мост
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Разбити тампони на задния мост
Колеги колко излиза подмяната на тампоните на задния мост и какав е ефекта след смяната им.Пак ли ще продалжи гадното траскане и вибрации в купето.Мерси
- victory1983
- Автомобил: vw golf 3 1993
- Двигател: ABF
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
victory1983 написа:А ефекта е страхотен!Гадното тракане изчезва и се кара супер спокойно!
Освен това ще бъдеш изненадан да разбереш и че Голфа ти е що-оде стабилен на пътя!
Е, не толкова, че да си сигурен в това, де!

Аз обаче свърших тая работа за цели 2 дни

- victory1983
- Автомобил: vw golf 3 1993
- Двигател: ABF
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
И да винмаваш какви взимаш,че мойте бяха от най ефтините(нещо от сорта на 8.лв бройката
) Та тоя джигит дето ги беше правил им беше направил доста по голям диаметър(Явно за да са универвсални
)Та бой,бой,бой,бой ама не ще,чука се криви ама не влиза (та за това премери диаметрите и си прецени дали ще влезе,ако се наложи ходи да ти ги оправи някой стругар)та понеже не намерихме струг,а и в гаража имаеше шмиргел.....
Абе в крайна сметка ги набихме и определено имаше ефект
п.пЗа сервиз не знам ама ще ти вземат много пара,нищо няма да направят,а и ще сшчупят нещо
Абе ако е много по-голям тампона,ходи го чакай да влезне с тия скобички
Старите са доста по лесна работа (като се има в предвид,че мойте си бяха оригиналните
)

п.пЗа сервиз не знам ама ще ти вземат много пара,нищо няма да направят,а и ще сшчупят нещо

victory1983 написа:Да с преса става най-добре ама.....Иначе избиването на старите е по-гадно,после новите се подвеждат и със скоба за лагери малко по малко и ства!
Абе ако е много по-голям тампона,ходи го чакай да влезне с тия скобички

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Аз моите ги смених в Радиал преди два месеца и съм много доволен 60лв.работа 32лв. тампони , седях си в кафето на сервиза а на 3 метра от мене пичовете сменяха тампоните.Цялата работа беше около час и половина без да пада целия заден мост обаче хората си имат скоба подемник и две стоики на които стъпва моста след като се отвият двата болта и пада толкова колкото да се извадят тампоните.
- vit_autosofia
- Контакти:
- vit_autosofia
- Контакти:
тръба написа:Това ми хареса!vit_autosofia написа:zexer написа:vit_autosofia написа:Има и друг метод за набиване
Какъв е?
една яка шпилка,две гайки и малко втулки
Реших,че 50лв.на сервиз няма да дам и на Джетата ми бивша си ги смених сам.по този начин.Моста не се сваля целия.като се откачи от танпоните се подпира с крик тип крокодил. :javascript:emoticon(':wink:')
Winkwink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”