VW Golf4
VW Golf4
Здравейте, значи имам един въпрос относно осветлението на тавана на Голф 4 2000 година. Става съпрос за предните лампи, значи имам следния проблем. Лампите са ми 3, съответно с 3 бутона за пускане. Средния бутон е плъзгащ се на ляво и на дясно, и с него се включват и трите лапи, но стана така, че при едно плъзгани бутона ми се откачи и сега си виси свободно и не изпълнява никаква функция при плъзгането си. Въпросът ми е, дали ще мога да си го наместя сам и как да го отворя. Нали не трябва да се смъква цялата кора на тавана заради едни лампи???
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Re: VW Golf4
Махаш стъклото и отдолу има два болта!Отвиваш и го сваляш!Проблема ти е,че е изхвърчала една пружинка!При разглабянето внимавай много да не изпадне!
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Чак лесно - не, но ще се справиш - не е никаква философия. Само да ти кажа как да свалиш стъклото на плафона. Значи взимаш една плоска отверка и откъм предното стъкло подпъхваш и буташ надолу. Откъм теб има крачета и затова свалянето става откъм предната страна. По този начин сваляш стъклото на плафона. После вътре в самия плафон ще видиш два винта за кръстата отверка - отвиваш, плафона пада надолу - има букса - махаш я и плафона е в ръцете ти. Дано пружинката е там, да не е избягала нанякъде че кофти. Та ако е там - тя е конусовидна и ще ти стане ясно откъде е. Слагаш я - с пинсета е най-лесно и готово. Внимавай да не изскочи докато я слагаш, защото може да я загубиш - аз я слагах на затворени врати в колата и веднъж изскочи, но я намерих 
Дам справих се успешно. Благодаря за помощта. Да се надявам, че вече няма да изкача тая пружинка

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Мойта липсваше и ми се наложи да импровизирам!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”