[b]MFA малко въпроси за тая джаджа[/b]

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
troy99
Автомобил:
Двигател:

[b]MFA малко въпроси за тая джаджа[/b]

Мнениеот troy99 » Вто 27 ное 2007 20:44

Така преди два месеца си купих голф 2 за 1000 лева пари, двигател 1.6 70к/с значи МФА-то работи наполовина сиреч почти нищо не отчита изчетох всичко написано до момента за него но почти нищо не намерих сходно с моите проблеми.Значи резервата ми свети постоянно,нямам температура за масло както и за околната среда (-40С :D ) на втория режим на работа почти нищо не мога да схаана от цифрите който ми показва 7-ма позиция ми прескача и пак половината неща ги няма.Някой да има идеи поне от каде да започна че само с таблото не съм се занимавал иначе всичко друго си смених.

Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Вто 27 ное 2007 21:00

Колега,доколкото ми известно такова" животно" :shock като голф 2 -1.6 мотор с МФА няма(поне не заводски),явно тази опция е вграждана допълнително,и работата не е доведена докрай!Кой знае колко датчици ти липсват или не са свързани!Ако можеш дай още подробности може и снимки! :wink:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 27 ное 2007 22:05

пич има вече такава тема....моята
ама и там не се разбра от какво прави тези бели.само температурата на маслото ми отчита на мен на 1 2 режим ама то си е едно и също.някой подшушна да се свали таблото и да се видят буксите и т.н.
не съм пробвал ама мисля да го сваля тези дни и да почистя буксите с контактен спрей.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”