"Ще купувам Голф 4 1.6 бензин - моля за помощ"

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
venci_guitar
Автомобил:
Двигател:

"Ще купувам Голф 4 1.6 бензин - моля за помощ"

Мнениеот venci_guitar » Вто 06 ное 2007 12:22

Здраейте! Насочил съм се към този модел ГОЛФ, но не знам точно какво да гледам като избирам. Някои може ли да помогне- къде са му слабите места. Благодаря

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Вто 06 ное 2007 12:39

Колеги, помогнете малко на момчето, де. Аз му писах разни работи на ЛС, но за да не се повтарям, ще изчакам други хора да пишат и тогава ще се включа. Ще вземе да стане пишман и да си вземе друга марка 8)

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Вто 06 ное 2007 13:06

Малко странно може да ти прозвучи, но да провериш непременно ел.пакета, дали ти смъква напр. всички стъкла, защото аз правих тест-драйв, кефих се яко за пръв път на Голф 4-ка, стъклата не проверих и опаа-нов стъклоповдигач от Юнитрейд - 207 лв. Друго слабо нещо е дросел-клапата, но едва ли в момента на продажбата ще си проличи дали е проблемна. Като караш, виж дали скоростите ти "влизат" леко, защото съм чувал, че и скоростната кутия прави проблеми. Не се сещам друго сега, колегите да допълват....

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Вто 06 ное 2007 13:08

При избора на Голф 4 има малко за гледане, тъй като е що годе нова кола. Стандартното... Огледай го внимателно за забележки по боята. Внимателно погледни в коша на двигателя. Ако е друг цвят или ръба на отсичане е крив, това значи че е пребоядисвана (което не е добре). Огледай ходовата част и компресията на двигателя. Огледай добре в купето. Не вярвай на километри. Ако е карана педалите ще са изтъркани и волана леко зачоплен (слаби места в VW).

Голф 4 е хубава кола!!! Ако имаш питания на ЛС...

Потребителски аватар
kamus11
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamus11 » Вто 06 ное 2007 13:16

наи лесно е да отидеш някаде кадето има VAG и да прочетеш колата .ще излезне всичко

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Вто 06 ное 2007 13:31

kamus11 написа:наи лесно е да отидеш някаде кадето има VAG и да прочетеш колата .ще излезне всичко

Е хубаво де, ама ако не му я дадат да я провери :!: При мен цъфнаха много неща, над очакваното след покупката, но се закърпи положението.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”