Спортно окачване!
- radinski
- Автомобил:
- Двигател:
Спортно окачване!
Вече един месец съм горд собственик на Голф 3.Много съм доволен от покупката,обаче имам малък проблем.Много е ниска.Има адската стойка,обаче вози много твърдо и друса ужасно.Амортисъорите са FK със сини пружини.Казаха ми ,че са регулируеми.Как мога да запазя стойката и и съответно да стане малко по меко окачването.Трябва ли да сменям нещо!
- radinski
- Автомобил:
- Двигател:
Спортно окачване!
Днес ходих пак на майстор и се оказа,че предните амортисъори са изпуснали и тампоните са разбити.Ако ги сменя със същите FK ще вози ли по-меко.А другия вариант е да ги сменя със нови по-меки друга марка, но да оставя пружините с цел да му запазя стойката.Благодаря за мненията предварително!!!
Re: Спортно окачване!
Ако оставиш спортните пружини и сложиш нормални амортисьори ще скъсиш драсти4но живота им.Ако питаш мен или спортно ока4ване или нормално,няма среден вариантradinski написа:Днес ходих пак на майстор и се оказа,че предните амортисъори са изпуснали и тампоните са разбити.Ако ги сменя със същите FK ще вози ли по-меко.А другия вариант е да ги сменя със нови по-меки друга марка, но да оставя пружините с цел да му запазя стойката.Благодаря за мненията предварително!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз имах абсолютно същия проблем
само че при мен беше малко циганиика
както и да е, няма да усетиш голяма разлика ако не сложиш нормални пружини независимо от амортесьорите
сложих си нормални пружини и колата стана друга
вдигна се малко и започна да вози поносимо
наистина изгуби и се стойката и вече не е толкова устойчива особенно при рязко спиране и завой се клатушка доста, но поне вози нормално
моят крак тежи много рядко, предпочитам да ми вози добре отколкото да е по-стабилна за едното даване на газ на някоя права веднъж седмично
имах сериозни трудности да си намеря нормални задни пружини междо другото
поздрави
само че при мен беше малко циганиика
както и да е, няма да усетиш голяма разлика ако не сложиш нормални пружини независимо от амортесьорите
сложих си нормални пружини и колата стана друга
вдигна се малко и започна да вози поносимо
наистина изгуби и се стойката и вече не е толкова устойчива особенно при рязко спиране и завой се клатушка доста, но поне вози нормално
моят крак тежи много рядко, предпочитам да ми вози добре отколкото да е по-стабилна за едното даване на газ на някоя права веднъж седмично
имах сериозни трудности да си намеря нормални задни пружини междо другото
поздрави
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”