Моля за помощ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Моля за помощ
Здравейте. От скоро съм шофьор и карам VW3, та за първи път ми се наложи да го стягам за зимата. Проблемът е, че ми продадоха джанти, които се оказаха от рено - сега, когато карам с повече от 80 волана ми вибрира много силно. Изглежда има луфт и джантите се крепят само на болтовете. Въпросът ми е може ли да се направи нещо за да се използват тези джанти или ми трябват нови ? Казаха ми да си сложа некви шпилки но реших да попетам тук, за да не си докарам по-голям проблем. Помогнете на невежата
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Моля за помощ
brainwash написа:Здравейте. От скоро съм шофьор и карам VW3, та за първи път ми се наложи да го стягам за зимата. Проблемът е, че ми продадоха джанти, които се оказаха от рено - сега, когато карам с повече от 80 волана ми вибрира много силно. Изглежда има луфт и джантите се крепят само на болтовете. Въпросът ми е може ли да се направи нещо за да се използват тези джанти или ми трябват нови ? Казаха ми да си сложа некви шпилки но реших да попетам тук, за да не си докарам по-голям проблем. Помогнете на невежата
Ау.....недей така бе човек...ще се убиеш някъде!Ако са алуминиеви имат втулки които са сменяеми...ако са стоманени-на боклука....
Аз обаче бих продал тези джанти и бих си взел за 14 лв хубави стоманени(е...втора ръка разбира се)...зима идва и не е време за експерименти!
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
brainwash написа:ами не е от гумите - аз ходих при гумаджия и той ми каза, че джантите са от рено, а иначе зимните гуми са си ОК. Май ще си вземя направо нови - а от къде да ги намеря тези джанти за по 15лв.
От всяко автоморга....ама хубаво ги огледай да не вземеш някои криви(гледай за удари и изкривявания)...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”