Дали си замина съединителя?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
member313
Автомобил:
Двигател:

Дали си замина съединителя?

Мнениеот member313 » Сря 08 авг 2007 15:27

Значи преди месец с натоварена кола (голф 2 1,6 РФ) на леко баирче на задна се паркирах... узори се колата и замириса леко на изгоряло, но ползвах и ръчната докато заглъхне мотора (просто уличката беше тясна с паркирали коли и не мойах да си позжоля да се позасиля та от място) и така. След това се усъмних в съединителя, защото по принцип не е първа младост. Аз не съм го сменял а откакто колата е моя е минал над 50х.к. и реших да пробвам написаното във форума. На равно и на ръчна превключих на 3-та и газ и колата изгасна. Проблема е, че незнам на колко оборота съм опитал (пробвах 3 пъти и все изгасваше) тъй като нямам оборотомер. Гледах педала на газта да потъне го средата...
Който знае повече моля да казва :)

Колеги, предварително благодаря за мненията, които ще се напишат по темата!

Потребителски аватар
SnowMaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SnowMaster » Сря 08 авг 2007 15:42

значи карай си и не се трвожи.съед-я е ок

Потребителски аватар
member313
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот member313 » Сря 08 авг 2007 16:51

Благодаря, дано е така ;)

Потребителски аватар
member313
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот member313 » Сря 07 ное 2007 17:44

Смених съединител! Купих марка Валео (притискател + феродо), но от специализиран магазин за съединители и за моя голф беше на смешната цена от 120 лв без жило. Магазина не го знам как се казва но се намира на следното място: Движите се по ул. Дойран в посока кв. Бъкстон, на 1-вия светофар след кръстовището с бул. Е.Марков трябва да свиете в дясно по улицата ("пирински проход"), а от лявата ви страна там има училище и няма как да объркате посоките. След около 100м отново в дясно ви се пада кооперацийка с магазинчета на партерния етаж едното от тях е специализирано за съединители и държи наистина добри цени.
Дано съм бил полезен.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”