Почна да излиза пушек??? И нещо оборотите...

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Почна да излиза пушек??? И нещо оборотите...

Мнениеот brum » Пон 06 юни 2005 23:34

Значи седя си аз до ректората в задръстването, вънка вали та се къса...и по едно време от към левия говорител горе на таблото почва да излиза пушек. Лек дим, ма смърди гадно. Говорител няма, викам си аз, начи някаде по електрониката, и щото съм праил едни измислици за закача усилвателя викам - от там е, свалям още в задръстването радиото ( с подрънни инстурменти, случаино ми се намират:) ), ама отзади сичко е наред. Дигам капака да погледна - от там не виждам да дими нещо...влизам вътре, и си дими леко вече. Ама викам и кво да напрая ся, не мога да спра тука. И си карам вече към студентски, и малко след кръговото спирам вдясно в едно като отбивка. Дигам пак капака - гледам, ае като да дими леко някаде отдясн на двигателя отдолу, ма викам - то туи от водата, не е тва. Закарах я в сутдентски на едни дето работят и като монтиори, ама ся слагат само климатици, и им викам, еи, човек - голям спек, от вчера я карам и неска няква мизери. Вчера 300км, никви проблеми, неска ... ко стана не знам. Е хората погледнаха, и викат - ае нищо не виждаме, караи си я, сигурно от дъжда. Пък на мен ми се струва че отвътре идваше от под таблото... Та карах си я де, после до симеоново и обратно, и никви проблеми ( поне не усетих ). Някой да може да даде идеии какво да гледам???

И още един странен проблем, дето не съм абсолутно сигурен че не си въобразявам щото е адски тъпо като се замисля. Имам чуството че не ми залепя до край съединителя. Като я натисна здраво на 2ра и качва оборотите много, а скороста не се увеличава така бързо както тях. Подобен проблем като да усетих и на 4та, щото с около 60 успях да кача оборотите на 8000.... Може ли случаино да ми е износен съединителя и да не прави контакт като хората? Хода му започва съвсем леко да натисна педала.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”