Покупка на Голф 3 комби
- drakano
- Автомобил: S6 2.2TQ ABT
- Двигател: AAN
- Контакти:
Покупка на Голф 3 комби
Искам да взема кола за баща ми и тъй като той харесва голф комби искам да попитам как е като поддръжка, видове двигатели-на кои се слага газ, на кои не, ходова част и най-чести повреди.Извинявам се ако има теми в търсачката но съм в чужбина и не мога да пиша в нея на кирилица.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Покупка на Голф 3 комби
drakano написа:Искам да взема кола за баща ми и тъй като той харесва голф комби искам да попитам как е като поддръжка, видове двигатели-на кои се слага газ, на кои не, ходова част и най-чести повреди.Извинявам се ако има теми в търсачката но съм в чужбина и не мога да пиша в нея на кирилица.
Чудесен компромисен вариант между обемистия и тежък Пасат-комби и сравнително малкия багажник на хечбека Голф...с тороидална бутилка си запазваш обема на багажника....вози по-меко от хечбека поради по-дългата база и промененото задно окачване....
абе много е добра....особено ако имаш куче

- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Покупка на Голф 3 комби
и тъи като е променено задното окачване задните амортесьори са скъпи-от 130 лв на горе -за броика.иначе е здрав.поне този които аз карам.а и дори да стане нещо частите са евтини.взимаи да се вози човека и да си пееjoker написа:drakano написа:Искам да взема кола за баща ми и тъй като той харесва голф комби искам да попитам как е като поддръжка, видове двигатели-на кои се слага газ, на кои не, ходова част и най-чести повреди.Извинявам се ако има теми в търсачката но съм в чужбина и не мога да пиша в нея на кирилица.
Чудесен компромисен вариант между обемистия и тежък Пасат-комби и сравнително малкия багажник на хечбека Голф...с тороидална бутилка си запазваш обема на багажника....вози по-меко от хечбека поради по-дългата база и промененото задно окачване....
абе много е добра....особено ако имаш куче![]()
![]()

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”