нещо по ел.частта се бъзика, даже се чудя как да го обясня, дано раберете

Преди няколко дни ме налегна следният проблем (поне такова нещо никога не ми се е случвало).
Като натисна педала на спирачката и реша да включа мигач (или аварийки) и не свети. Пускам педала на спирачката - почват да светят и всичко е нормално. Пак натискам пак гасне, пускам и светва... Гасне тотално и стрелките на таблото дето са индикация че ти работи мигач, а и отвън самите мигачи никакви ги няма при натисната спирачка...Когато пусна спирачката веднага тръгва да свети, а релето на мигачите цъка доста по учестено....
Освен това пак при натискане на спирачка светва и лапичката дето е за задните фарове за мъгла - все едно са включени. Тая лампичка светва и като включа на задна.... направо ме сбърка..
Цялото това нещо с несветенето на мигачите се проявява абсолютно избирателно...и ме шашка. Тази сутрин нямах никакви проблеми, а снощи в тъмницата като трябваше да завия съм дуржал на ръчна за да не натискам педала за спирачката че иначе се чудят накъде искам да карам....Като паркирах снощи пред блока си поиграх и при изгасен двигател (само на контакт) и при натисната спирачка, даже ми светнаха лампите за температура, масло и индикатора за ръчната на таблото, тази сутрин всичко е ок.
Дали някъде не дава добър контакт, на късо ли дава, бордовия се омотава ли? Просто незнам

Иначе фарове и други светлини си работят нормално, голфа върви на пушка ама тая цвето музика дето я вкарах направо кърти..