Проблем:Клаксона ми не работи,купих нов пак не работи????
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем:Клаксона ми не работи,купих нов пак не работи????
значи имам проблем с клаксона ваобще не свири.Купих си нов свалих стария пробвах новия пак не свири.Да ли е вазможно да сум обърнал полюсите на клаксона с тези на буксата и играе ли това някакво значение.Проверих бушоните здрави са.Значи мене конкретно ме интересува едно реле което получих като си купувах клаксона.Та за какво е това реле и каде и как се слага.Просто не знам каде му е мястото на това реле.Ще съм ви много благодарен ако някои ми обясни по точно за какво е това реле и каде в колата му е мястото??
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Re: Проблем:Клаксона ми не работи,купих нов пак не работи???
hristo85 написа:значи имам проблем с клаксона ваобще не свири.Купих си нов свалих стария пробвах новия пак не свири.Да ли е вазможно да сум обърнал полюсите на клаксона с тези на буксата и играе ли това някакво значение.Проверих бушоните здрави са.Значи мене конкретно ме интересува едно реле което получих като си купувах клаксона.Та за какво е това реле и каде и как се слага.Просто не знам каде му е мястото на това реле.Ще съм ви много благодарен ако някои ми обясни по точно за какво е това реле и каде в колата му е мястото??
Колега този клаксон за смолет или за влак е? Напиши за каква кола става въпрос, много по-лесно става като знаем.

- swordfish123
- Автомобил:
- Двигател:
- Batmirko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
моят
Моят не свиреше и докато ми слагаха алармата пича мръдна релето и почна да свири
Със здраве!

- nikolov ilko
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”