Голф 4 - тропа като каруца
-
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 4 - тропа като каруца
По принцип голфа не се слави с мн мека возия,но моя много взе да тропа отзад като мина през дупки.Едно приятелче ми каза ,че имало някакви заминали тампони .някой да ме отвори за окачването на колата,че точно сега нямам врема да я вкарвам в бокса.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 - тропа като каруца
beljata написа:По принцип голфа не се слави с мн мека возия,но моя много взе да тропа отзад като мина през дупки.Едно приятелче ми каза ,че имало някакви заминали тампони .някой да ме отвори за окачването на колата,че точно сега нямам врема да я вкарвам в бокса.
Колега, а как си със скоростите? При мене е понякога е такава мъка да вкарам 1ва... и много често от 1ва към 2ра?
Иначе и при мене малко тропа и събота и неделя като я закарам, ще ти кажа какво са ми казали...
-
- Автомобил:
- Двигател:
a
тампони на стабилизиращата щтанга е гаранция - по 6-7 лв са оригинални смени ги и ще се оправи всичко.
- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе не знам как са вашите коли ,но ми се наложи преди време да карам една 4-ка тди.видех се в чудо .имах чуството ,че всяко колело ходи на различна посока.ебати меката кола ,а беше на 120000 км по киометраж.корите на вратите и средната конзола тракаха яко.и за това съм на мнение, че последният качествен голф е ,3-ката .разбирасе има и изключения 

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
kamus11 написа:абе не знам как са вашите коли ,но ми се наложи преди време да карам една 4-ка тди.видех се в чудо .имах чуството ,че всяко колело ходи на различна посока.ебати меката кола ,а беше на 120000 км по киометраж.корите на вратите и средната конзола тракаха яко.и за това съм на мнение, че последният качествен голф е ,3-ката .разбирасе има и изключения
Баси шегаджията. №3 е най-несполучливия Голф Откъде и да го погледнеш. Това че не можеш да си позволиш 4 не значи че не е добър.
- Kimi_Raikonen
- Автомобил:
- Двигател:
- leonardo_vd
- Контакти:
- Kimi_Raikonen
- Автомобил:
- Двигател:
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
kamus11 написа:абе не знам как са вашите коли ,но ми се наложи преди време да карам една 4-ка тди.видех се в чудо .имах чуството ,че всяко колело ходи на различна посока.ебати меката кола ,а беше на 120000 км по киометраж.корите на вратите и средната конзола тракаха яко.и за това съм на мнение, че последният качествен голф е ,3-ката .разбирасе има и изключения
Колега чудиш се как така ти хлопа нещо....еми поне като се сменя маслото 1 път в годината и трябва да ти се направи качествено обслужване което включва проверка на окачването тогава няма да задаваш този въпрос!
Карал съм всички модели на Голф и смея да кажа че 4 и 5 са много добри сръвнение с другите и то с години напред и е логично - по нови са

Моя голф4 се кара от 4 години в България като последните 2 само със спортно окачване и не съм има никакви проблеми и нищо не съм сменявал!
Зависи кой и как го е карал и на колко реални километра е защото няма вечни неща!!!
Ае със здраве
P.S.
3-ката си остава най неуспешния модел с най-много проблеми...писано е много за тях

- leonardo_vd
- Контакти:
Re: !
Дон Хуан Голфа написа:kamus11 написа:абе не знам как са вашите коли ,но ми се наложи преди време да карам една 4-ка тди.видех се в чудо .имах чуството ,че всяко колело ходи на различна посока.ебати меката кола ,а беше на 120000 км по киометраж.корите на вратите и средната конзола тракаха яко.и за това съм на мнение, че последният качествен голф е ,3-ката .разбирасе има и изключения
Колега чудиш се как така ти хлопа нещо....еми поне като се сменя маслото 1 път в годината и трябва да ти се направи качествено обслужване което включва проверка на окачването тогава няма да задаваш този въпрос!
Карал съм всички модели на Голф и смея да кажа че 4 и 5 са много добри сръвнение с другите и то с години напред и е логично - по нови са![]()
Моя голф4 се кара от 4 години в България като последните 2 само със спортно окачване и не съм има никакви проблеми и нищо не съм сменявал!
Зависи кой и как го е карал и на колко реални километра е защото няма вечни неща!!!
Ае със здраве
P.S.
3-ката си остава най неуспешния модел с най-много проблеми...писано е много за тях

Мисля че темата е за в кофата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”