Голф 4 - тропа като каруца

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
beljata
Автомобил:
Двигател:

Голф 4 - тропа като каруца

Мнениеот beljata » Чет 08 ное 2007 21:03

По принцип голфа не се слави с мн мека возия,но моя много взе да тропа отзад като мина през дупки.Едно приятелче ми каза ,че имало някакви заминали тампони .някой да ме отвори за окачването на колата,че точно сега нямам врема да я вкарвам в бокса.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Чет 08 ное 2007 21:05

мойта тропаше отзад в дясно, а се оказа тампон на стабилизиращата щанга

dpetrov
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 4 - тропа като каруца

Мнениеот dpetrov » Чет 08 ное 2007 21:14

beljata написа:По принцип голфа не се слави с мн мека возия,но моя много взе да тропа отзад като мина през дупки.Едно приятелче ми каза ,че имало някакви заминали тампони .някой да ме отвори за окачването на колата,че точно сега нямам врема да я вкарвам в бокса.

Колега, а как си със скоростите? При мене е понякога е такава мъка да вкарам 1ва... и много често от 1ва към 2ра?
Иначе и при мене малко тропа и събота и неделя като я закарам, ще ти кажа какво са ми казали...

Потребителски аватар
Luciano
Контакти:

Мнениеот Luciano » Чет 08 ное 2007 21:20

да чукна на дърво засега нямам проблем съсъ скоростите!

jeki
Автомобил:
Двигател:

a

Мнениеот jeki » Чет 08 ное 2007 21:49

тампони на стабилизиращата щтанга е гаранция - по 6-7 лв са оригинални смени ги и ще се оправи всичко.

beljata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот beljata » Чет 08 ное 2007 23:08

А за колко време се сменят и как?А за скоростите-автоматик с типтроник.

Потребителски аватар
Luciano
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пет 09 ное 2007 16:21

като гледах как сменят мойте ми се видя че не е сложно...мах 30мин

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Пет 09 ное 2007 17:46

Моята се е разхлопала нещо от пред :roll: Другата седмица съм на майстор... ще видиме какво ще стане... :roll:

Потребителски аватар
kamus11
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamus11 » Пет 09 ное 2007 21:38

абе не знам как са вашите коли ,но ми се наложи преди време да карам една 4-ка тди.видех се в чудо .имах чуството ,че всяко колело ходи на различна посока.ебати меката кола ,а беше на 120000 км по киометраж.корите на вратите и средната конзола тракаха яко.и за това съм на мнение, че последният качествен голф е ,3-ката .разбирасе има и изключения :wink:

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Пет 09 ное 2007 22:36

kamus11 написа:абе не знам как са вашите коли ,но ми се наложи преди време да карам една 4-ка тди.видех се в чудо .имах чуството ,че всяко колело ходи на различна посока.ебати меката кола ,а беше на 120000 км по киометраж.корите на вратите и средната конзола тракаха яко.и за това съм на мнение, че последният качествен голф е ,3-ката .разбирасе има и изключения :wink:

Баси шегаджията. №3 е най-несполучливия Голф Откъде и да го погледнеш. Това че не можеш да си позволиш 4 не значи че не е добър.

Потребителски аватар
Kimi_Raikonen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kimi_Raikonen » Пет 09 ное 2007 22:39

Всеки един голф тропа като дърво- това си е запазена марка на скапаните Фалвета. :D

Потребителски аватар
leonardo_vd
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Пет 09 ное 2007 22:45

Kimi_Raikonen написа:Всеки един голф тропа като дърво- това си е запазена марка на скапаните Фалвета. :D

А ти всезнаецо, на по-нов Голф от 96г. качшал ли си се та да кажеш че са скапани. И ако са такива "КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ ПРАВИШ ТУК"

Потребителски аватар
Kimi_Raikonen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kimi_Raikonen » Пет 09 ное 2007 22:51

Айде чао от мене, тогава ...

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Пет 09 ное 2007 23:13

kamus11 написа:абе не знам как са вашите коли ,но ми се наложи преди време да карам една 4-ка тди.видех се в чудо .имах чуството ,че всяко колело ходи на различна посока.ебати меката кола ,а беше на 120000 км по киометраж.корите на вратите и средната конзола тракаха яко.и за това съм на мнение, че последният качествен голф е ,3-ката .разбирасе има и изключения :wink:

Колега чудиш се как така ти хлопа нещо....еми поне като се сменя маслото 1 път в годината и трябва да ти се направи качествено обслужване което включва проверка на окачването тогава няма да задаваш този въпрос!

Карал съм всички модели на Голф и смея да кажа че 4 и 5 са много добри сръвнение с другите и то с години напред и е логично - по нови са :wink:
Моя голф4 се кара от 4 години в България като последните 2 само със спортно окачване и не съм има никакви проблеми и нищо не съм сменявал!
Зависи кой и как го е карал и на колко реални километра е защото няма вечни неща!!!
Ае със здраве

P.S.
3-ката си остава най неуспешния модел с най-много проблеми...писано е много за тях :wink:

Потребителски аватар
leonardo_vd
Контакти:

Re: !

Мнениеот leonardo_vd » Съб 10 ное 2007 0:01

Дон Хуан Голфа написа:

Колега чудиш се как така ти хлопа нещо....еми поне като се сменя маслото 1 път в годината и трябва да ти се направи качествено обслужване което включва проверка на окачването тогава няма да задаваш този въпрос!

Карал съм всички модели на Голф и смея да кажа че 4 и 5 са много добри сръвнение с другите и то с години напред и е логично - по нови са :wink:
Моя голф4 се кара от 4 години в България като последните 2 само със спортно окачване и не съм има никакви проблеми и нищо не съм сменявал!
Зависи кой и как го е карал и на колко реални километра е защото няма вечни неща!!!
Ае със здраве

P.S.
3-ката си остава най неуспешния модел с най-много проблеми...писано е много за тях :wink:

8)
Мисля че темата е за в кофата.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”