Температурата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Температурата
Става въпрос за голф 2 и за лампичката на температурата на водата... Значи като е стояла цяла вечер и като е студена, и като я запаля, лампата продължава да мига още поне 4-5 минути и след това всичко е 6, а и повече от средата не загрява, верно, че ся е зима, ама нормално ли е в града да стои до средата, ако падна в някво задръстване, тогава се качва, лятото си стоеше постоянно над средата като загрее... Помогнете ако можете ...
Nojicata написа:Ей така ми беше заминал датчика за налягането на маслото, няма да ви казвам какъф цирк беше, докато разберем, че е тойА пък въпросния датчик мисля да го сменя, все пак не вярвам да е много скъп... Аз обичам да си гледам количката, верно, че ми е старичка, ама си я гледам, все пак си е мойта
Браво, само така !!!

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Той датчика представлява две пластинки, които са потопени в течноста.
Казанчето май е шприцвано с тях, така, че само тях мисля няма да намериш
Или кисни в разните му работи да се изчисти, или ново казанче.
В Ауто+ нещо кой знае колко качествено няма да намериш, но от тях аз си взех за Пассата, за около 10 лева (не помня, но не беше скъпо) и вече втора година нямам грижи
Казанчето май е шприцвано с тях, така, че само тях мисля няма да намериш
Или кисни в разните му работи да се изчисти, или ново казанче.
В Ауто+ нещо кой знае колко качествено няма да намериш, но от тях аз си взех за Пассата, за около 10 лева (не помня, но не беше скъпо) и вече втора година нямам грижи

Ще си позволя да пиша тук, в темата на колегата, понеже виждам, че проблемът му е сходен като моя.Значи от вече седмица съм окупирал джетата на майка ми (Джета 2) и ми направи впечатление, че при студено палене лампичката, която е зад стрелката на темепературата непрестанно мига.Няма 10-15 минути, мига си без да спира, и при студено и при топло палене.Преди като я карах понякога я гасях колата и след тва пак я палех и лампичката спираше....така се стигна до там, че сменихме реадитора, сега обаче не ще да изгасне...какво да правя? Казанче ли да купуам, датчик ли какво.Че тая кола остава за мене, че майка ми си купи друга, а аз си падам малко педант и искам да го отстраня тоя проблем.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”