голф 2 помощ- тампони носачи
-
- Автомобил:
- Двигател:
голф 2 помощ- тампони носачи
Колеги имам проблем с задните тампони (големите) на предните носачи. Веднаж ги сменях , тях, и фтулките към тях но не минах и 1000 км пак започнаха да пукат специфично при спиране и тръгване. И още нещо.Имам мерака да вдигна голфчето малко по високо.Виждал сам по София вдигнати голфчета , но не сколасвам да питам как са ги направили.Говорят за други пружини затова давайте акъл как може да стане.Благодаря предварително.!
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20

В търсачката е писано доста за тея работи

http://forum.vwclub.bg/search.php
п.п Може да си ги скъсал,като си ги слагал

А това за вдигането(за от пред не знам,но за от зад)става със фтулки

Аре успех

- dido_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
noel написа:няма как тои да ги е слагал .. те се набиват на преса . от друга страна може наистина да са ти били нека4ественни и да са дали некув дефект. а дигането на колата е с нови прожинки ама немогеш да я направиш джип се пак
Не се набиват само на преса,точно за това предполагам,че ако са ги млатили с чук може да са го испокъсали

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги,първият комплект тампони аз си ги сменях,защото имам комшия с преса но ми казаха че било от втулките. Айде,нови тампони,и нови втулки но нали ви казвам пак се появи пукането. Благодаря за съветите за вдигането на голфчето. не искам да го правя джип,а просто да си ходя спокойно с аверчетата на риба и други такива глезотйки. Какво му трябва на човек -коричка хляб,и една яхта.!!!!!!
- dido_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
dido_golfa
to dido_golfa и kaiser666 :то е лесно да напишешете с какво сте работили ама защо не напишешете колко сте блъскали с тоя 4ук , про4ем мене силно ме съмнява да сте ги извадили само с блъскане без да ги нагреете или т.н. щото се пак няма много къде да одариш там,пък и ако са стари4ки тампоните ...... ?20 лева маи беше на носа4 2-та тампона..смяната
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблема решен.!!!!!!!!
Колеги, оказа се че това е бил болта, които не съм го явно затегнал добре. И то е нормално, като има при теб още някой който да ти меля глупости на главата.
.Благодаря момчета.!!!!!!!!!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”