Г4-Фарове
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Г4-Фарове
има ли голф4 сигнализация като забравим фаровете включени през деня(и ако има защо не ми работи),че маи често ми се случва на последък???да не бягам за акумулатор 

- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Г4-Фарове
iGolf написа:има ли голф4 сигнализация като забравим фаровете включени през деня(и ако има защо не ми работи),че маи често ми се случва на последък???да не бягам за акумулатор
Има......а свети ли ти на вратата лампата!!!!
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В бравата е проблема.......в нея има няколко микроключета за различни функции..едното е за превкл. към маса като се отвори вратата, съответно светва лампата на вратата и зумера работи........аз имах същия проблем.........няма такъв ужас, по-добре отиди в сервиз.........мъчих се два дена........изподрах си ръцете и т.н............оправих го ама ако знаех с какво ще се сблъскам, щях да си отида да ми я оправят!!!!!
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
До колкото си спомням:::::
Отваря се вратата(шофьорска в случая), отстрани над бравата има една гумена тапичка.....маха се......бърка се с некъв торс май беше и се отвива винтче което държи патрона на вратата.........маха се патрона........окача се жилото от дръжката ,с което се отваря вратата, защото е захванато от другата страна за бравата!!!!.......след това се маха кората на вратата.........маха се ламарината на вратата, която е хваната освен с винтове и с нитове за греди(аз не махнах всички нитове, а само тези откъм бравата и огънах ламарината)!!!......сваля се бравата вече, която е захваната и за ламарината и за вратата(ще видите).......като извадите бравата се вижда кое микроключе е въпросното, като се разглоби и самата брава(внимавайте че са много пластинки да не се разхвърчат).............при мен ключето просто от дълга употреба му се бяха разхлабили нитчетата и аз му подложих една треска за да опира плътно!!!!!
Това е!!! Някъде тук във форума бях писал за това, даже кои кабели и кои номера на буксата на бравата(се подават на маса)........незнам къде обаче потърсете!!!!!
Отваря се вратата(шофьорска в случая), отстрани над бравата има една гумена тапичка.....маха се......бърка се с некъв торс май беше и се отвива винтче което държи патрона на вратата.........маха се патрона........окача се жилото от дръжката ,с което се отваря вратата, защото е захванато от другата страна за бравата!!!!.......след това се маха кората на вратата.........маха се ламарината на вратата, която е хваната освен с винтове и с нитове за греди(аз не махнах всички нитове, а само тези откъм бравата и огънах ламарината)!!!......сваля се бравата вече, която е захваната и за ламарината и за вратата(ще видите).......като извадите бравата се вижда кое микроключе е въпросното, като се разглоби и самата брава(внимавайте че са много пластинки да не се разхвърчат).............при мен ключето просто от дълга употреба му се бяха разхлабили нитчетата и аз му подложих една треска за да опира плътно!!!!!
Това е!!! Някъде тук във форума бях писал за това, даже кои кабели и кои номера на буксата на бравата(се подават на маса)........незнам къде обаче потърсете!!!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”