Г4-Фарове

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Г4-Фарове

Мнениеот iGolf » Пон 12 ное 2007 23:17

има ли голф4 сигнализация като забравим фаровете включени през деня(и ако има защо не ми работи),че маи често ми се случва на последък???да не бягам за акумулатор :D

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Г4-Фарове

Мнениеот gomez » Пон 12 ное 2007 23:20

iGolf написа:има ли голф4 сигнализация като забравим фаровете включени през деня(и ако има защо не ми работи),че маи често ми се случва на последък???да не бягам за акумулатор :D

Има......а свети ли ти на вратата лампата!!!!

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Пон 12 ное 2007 23:24

1 път само видях шофиорската да свети и повече маи не ина4е другата си свети като се отвори?какво предлагаш?

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Вто 13 ное 2007 0:32

Ами и при мене е така. Просто сензора в бравата за отворена врата не ти работи.

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Вто 13 ное 2007 11:05

В бравата е проблема.......в нея има няколко микроключета за различни функции..едното е за превкл. към маса като се отвори вратата, съответно светва лампата на вратата и зумера работи........аз имах същия проблем.........няма такъв ужас, по-добре отиди в сервиз.........мъчих се два дена........изподрах си ръцете и т.н............оправих го ама ако знаех с какво ще се сблъскам, щях да си отида да ми я оправят!!!!!

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Вто 13 ное 2007 11:20

знаех си че ще се ебавам с тва нещо дни наред ама като ми поостане време се захващам!мерси за съвета

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Вто 13 ное 2007 11:22

iGolf написа:знаех си че ще се ебавам с тва нещо дни наред ама като ми поостане време се захващам!мерси за съвета

Ако ще се занимаваш да ти дам жокери........колкото си спомням

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Вто 13 ное 2007 12:25

gomez написа:Ако ще се занимаваш да ти дам жокери........колкото си спомням

Сподели на аудиторията за тази гимнастика... доста хора караме Г4 и все някой ще изпищи скоро :roll:
П.С. Благодаря :wink:

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Вто 13 ное 2007 13:10

До колкото си спомням:::::
Отваря се вратата(шофьорска в случая), отстрани над бравата има една гумена тапичка.....маха се......бърка се с некъв торс май беше и се отвива винтче което държи патрона на вратата.........маха се патрона........окача се жилото от дръжката ,с което се отваря вратата, защото е захванато от другата страна за бравата!!!!.......след това се маха кората на вратата.........маха се ламарината на вратата, която е хваната освен с винтове и с нитове за греди(аз не махнах всички нитове, а само тези откъм бравата и огънах ламарината)!!!......сваля се бравата вече, която е захваната и за ламарината и за вратата(ще видите).......като извадите бравата се вижда кое микроключе е въпросното, като се разглоби и самата брава(внимавайте че са много пластинки да не се разхвърчат).............при мен ключето просто от дълга употреба му се бяха разхлабили нитчетата и аз му подложих една треска за да опира плътно!!!!!

Това е!!! Някъде тук във форума бях писал за това, даже кои кабели и кои номера на буксата на бравата(се подават на маса)........незнам къде обаче потърсете!!!!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”