Мерси предварително

bulr1dr написа:Колеги имам един проблем с GTI-катаА иммено като натисна рязко спирачките и колата тръгва да поднася винаги надясно?
Прави го само в началото на натискането и след това си изправя! Все едно първо спира само предния десен диск и след това останалите.Иначе си кове и си спира нормално. Къде може да е проблема?Как да разбера дали всичките спират синхронизирано?Също така и задните амортесьори не са мн в час май, дали може да е от тях?
Мерси предварително
webdude написа:bulr1dr написа:Колеги имам един проблем с GTI-катаА иммено като натисна рязко спирачките и колата тръгва да поднася винаги надясно?
Прави го само в началото на натискането и след това си изправя! Все едно първо спира само предния десен диск и след това останалите.Иначе си кове и си спира нормално. Къде може да е проблема?Как да разбера дали всичките спират синхронизирано?Също така и задните амортесьори не са мн в час май, дали може да е от тях?
Мерси предварително
Аз имах същия проблем ... оправи ми го един пич много лесно (даже незнам точно какво направи). Задно дясно колело не спираше. При спиране само с ръчба по нанагорнище се усеща, че само от едната страна хваща спирачката (колата кляка само от едната страна - много странно усещане). Като падна снега взе да се усеща доста и при спиране с нормалната спирачка.
bulr1dr написа:webdude написа:bulr1dr написа:Колеги имам един проблем с GTI-катаА иммено като натисна рязко спирачките и колата тръгва да поднася винаги надясно?
Мерси предварително
Аз имах същия проблем ... оправи ми го един пич много лесно (даже незнам точно какво направи). Задно дясно колело не спираше. При спиране само с ръчба по нанагорнище се усеща, че само от едната страна хваща спирачката (колата кляка само от едната страна - много странно усещане). Като падна снега взе да се усеща доста и при спиране с нормалната спирачка.
Точно същотоКляка на една страна и задницата тръгва надясно и после се изправя от другите спирачки някак! Ама я питай как са ти го оправили че на няколко пъти вече да се утрепам замалко
vaskoto1 написа:водачите на апарата са май лесното и бързо лечение-провери тях за клеясване, почисти и смажи.
блокирало жило на ръчната е другото решение-ако не бачка-няма какво да отрегулира накладките и хлабината е по голяма от едната страна=влошено спиране.
другите ремонти вече са свързани с профилактика на апарата-не знам как и дали ще се справиш сам.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: SeatSportuser и 26 госта