Отново дръжките този път проблем и с вратата на Г2 ПОМОГНЕТЕ

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
ShoGo_GTI
Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
Двигател: AUQ 180
Контакти:

Отново дръжките този път проблем и с вратата на Г2 ПОМОГНЕТЕ

Мнениеот ShoGo_GTI » Вто 13 ное 2007 14:11

Моя голф е 3врат и на дясната врата дръжката вече за 3 години 3 пъти съм я сменял и пак не работи и си сложих една машинка от централно със спица към палеца който се натиска от външната дръжка и си пуснах едно пуш бутонче и с пружина от клапан която резнах лекичко като оставих около 4 видки и я сложих на щеката за позициониране на вратата, и всичко си беше добре до вчера когато един приятел на слизане неуспя да затвори вратата като хората и дръпна вратата и дръжката му остана в ръката, днес си купих един менталък за 7 8 лева и реших да я сложа обаче вратата сега хич немога да отворя вратата, от вън повдигам лостчето на механизма за да отключа вратата но пак немога да я отворя, явно нещо механизма се ебава но немога да разбера от къде при затворена врата.

дайте някакъв съвет как да отворя вратата поне

пс. от всичките теми за дръжки неможах да намеря отговор на въпросът си.

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Вто 13 ное 2007 15:34

пробвай да свалиш кората

Потребителски аватар
ShoGo_GTI
Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
Двигател: AUQ 180
Контакти:

Мнениеот ShoGo_GTI » Вто 13 ное 2007 17:30

свалих я наполовина, явно вчера като ми счупиха дръжката и едната пружинка на бравата е изтървала и блокирала, един приятел от които си взимам частите е посъветва да държа лостчето на отключено и дръжката на отворено и да блъскам но нестана, накрая чукчето ми помогна и успях да я отвроря, и за 10 лева от моргата си купих оригинална брава и си реших проблема. знам че изглежда че съм си решил проблема по най-идиотския и тъпия начин и най-българския - с чука, ни нищо друго не помогна :( най-много ме е яд че си изгубих целия следобяд :twisted:

Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

Мнениеот Glove » Вто 13 ное 2007 22:45

Така е затова аз като я взех мойта свалих всички дръжки и брави, почистване и смазване, подмяна на предните дръжки със задни заради патроните, и няма ядове.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”