Здравейте,имам един въпрос относно моя голф е: MK3 AEK(мотор)
1.6 пълна инжекция 101к.с.
няма стабилни ниски обороти постоянно ги мени, като извадя буксата на дебитомера всичко е ок може ли да е нещо друго освен дебитомера моля за някакви съвети и дали единственото решение е нов дебитомер. Мерси! Оказа се стъпково моторче след чистене оборотите заспаха. Благодаря за съветите!

Проблем с оборотите на МК3 АЕК РЕШЕНО!
Проблем с оборотите на МК3 АЕК РЕШЕНО!
Последна промяна от bushev на Пон 19 ное 2007 19:13, променено общо 2 пъти.
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
лллл
може да ти е зацапано стъпковото моторче и моя двг е такъв и почна да ми прави тези мизерии свалиха почистиха го и колото спи сега
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ллллл
да зачистене колега свалиха ми го и го промиха незнам с какво и колата заспа тя почна първо да ги мени или да държи примерно 1200 оборота и изведнъж се нормализират после или почна или ги държи ниски или високи или стрелката играе нагоре надолу после като включех климата и фаробе падаха на 400 оборота и колата цялата се тресеше почна да гасне закарах я даже диагностика не и направиха обясних какво е човека вика стъпково моторче свали го от скобите влезе в сервиза и вика промих го и маркучета се бяха зацапали с гняз сложи го запалих клима фарове оборотите немардат грам и така 5 месеца да чукна на дърво и пари неиска майстора
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”