Здравейте
реших да попитам за два проблема които имам от доста време.
1. Включването на 1ва и 2ра понякога е доста трудно.
Има ли някаква обща причина за това защоот четох и други да се оплакват.
Оправя ли се лесно и горе долу колко струват частите + труда
2. Може и да си въобразявам но днес като дадох доста газ при движение на заден ход като чели има някакво виене или свистене.
Колата е голф 3 гти 1993г двигател 2Е
Мерси на тези които ще пишат съвети
включване на 1ва и движение на заден ход
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
При тебе системата за смяна на скоростите е на жила, те се регулират, ако има нещо износено се подменя. А за виенето на скоростите на задна е добре да си смениш маслото на скоростите, сменя се на всеки 40 000км. По принцип н задна скоростната кутия е малко по-шумна, но нетрябва да е дразнещо. Потурси някои от форумните маистори: Vaskoto1 , Vit_autosofia и други, ще ги намериш в раздел сервизи.

- nikiangel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Glove написа:При тебе системата за смяна на скоростите е на жила, те се регулират, ако има нещо износено се подменя. А за виенето на скоростите на задна е добре да си смениш маслото на скоростите, сменя се на всеки 40 000км. По принцип н задна скоростната кутия е малко по-шумна, но нетрябва да е дразнещо. Потурси някои от форумните маистори: Vaskoto1 , Vit_autosofia и други, ще ги намериш в раздел сервизи.
хм... дали наистина е на жила?
Масло не съм сменял никога (навъртял съм на колата 30 000 км) и предполагам че е за смяна.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”