Та колеги пак на проблеми....

за последните 2 седмици съм зареждал акумулатора на голфа 8 пъти... пада ми адски бързо... стартера върти като ненормален докато запали и само ако акумулатора е зареден...падне ли посмъртно не върти... да запали ... не стааа братче.. мъки .. мъки.... 1 път пали от рас ..друг не... загреее ли колата пали ... изстудили се с бутане ..и тем подобни... вчера запали и тръгнах към бензиностанцията и давам 1ва ..натискам газта абре нема никой... давам пак газ изведнъж се засили ...давам 2ра пак същата работа....все едно бях на 2 бутала после пак на 4 после пак на 2....викам си от свещите е ... ама не точно под моста на Влюбените всичко се оправи... на бензиностанцията всичко точно и се прибрах... след 2 часа слизаме с наще да ходим на Св. Мина айде да запалим .. нема никой .. аз свалих акумулатора, взех дистилирана вода долях и заредих па 2 часа.... сложих го и отидох на бачкане....от 18:00 до 23:30 не съм я палил..айде пали ... мъки мъки... еб*** С* е М******... викам шефа да ми даде ток .... вадим кабелите(най-дебелите който има на пазара за тая работа) и направо щяха да се стопят... меришеше на изгоряло.....после му викам така няма стане дай да я засилим да я запалим ... засилихме я .. бреййй запали бре.... дай на заден да се върна че бееме в улица без изход... колата изгасна и после 5 пъти бутахме и я зарезахме... свалих музиката и се прибрах в нас..... са какво ми прави впечатление дано на някой да му светне от какво може да се получава това...
1. На 2 пъти като слагах акумулатора на минуса, а после на плуса имаше искри ама малки...
2. На студено Алармата ми замира... не свири .. мигачите не светка ...
3. Стартера върти адски много докато запали имам чувството, че някъде се губи ток по трасето, а и че алармата ми прави проблема с запалването като е студено....
п.п.: Не знам колеги

мн съм се ядосал и казвайте какво да правя какво да гледам.. па ако не е за гледане де да я водя на сервиз.........