Проблем със дясното огледало
- vankata___
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем със дясното огледало
Колата е голф 3 комби.Дясното огледало немойе да се мести от механиката...стои в краино дясно положение.Как да го оправя?
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Re: Проблем със дясното огледало
vankata___ написа:Колата е голф 3 комби.Дясното огледало немойе да се мести от механиката...стои в краино дясно положение.Как да го оправя?
Ванка , сгъни самото огледало леко - все едно паркираш на тясна уличка - за първо време поне - иначе разглобяване за точна причина

- vankata___
- Автомобил:
- Двигател:
- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
vankata, в огледалото има 2 моторчета като от детска играчка, всяко със зъбно колелце и преместват надлъжно 2 малки зъбни рейки.Ако са здрави моторетките и кабелите, значи са изронени зъбчетата.Прибутай само огледалната част в подходяща позиция и не натискай повече бутоните-това като временно решение...И се ослушвай дали не съм започнал разпродажба, че стана едно мазало...
Колеги малко да съживя темата,че няма смисъл да пускам нова.Въпроса ми е : как да разглобя ел.огледалото на Вентото,че тука 2 дена си играх да прекарвам инсталация за подгряване,осветление и управление и накрая се оказа,че дясното огледало не бачка - направо щях да откача
Казвайте как да го разглобя да видя дали моторчетата са отишли или не знам и аз 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”