Проблем с ел.инсталацията на Г4
Проблем с ел.инсталацията на Г4
Днес слизам пред офиса и се мъча да си отключа колата с дистанционното , но нямаше никаква реакция.След като я отключих с ключа и я запалих установих , че не работят също и ел.стъклата , огледалата , не свети осветлението в купето.
Къде може да е причината???

голф
И все пак провери бушоните !!! Аз само за това се сещам може таблото да ти е на отделен бушон нз някой от колегите с 4-ките да каже !!!
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
- SASHOBGBG
- Автомобил: Vw Golf 1.6 SR
- Двигател:
- Контакти:
Здрасти на скоро и аз имах същият проблем, карам си прибирам се гася си колата пред блока, качвам се до нас, слизам отключвам си колата, паля, но нямам нито фарове нито чистачки, нито мигачи климатик и др.
И аз карам Г4.
Заведох я веднага на жичкаджия и ...
...Комфорт модул...
Или по точно беше някаква контактна плочка, която мисля че командва конфортният модул и ми беше изгоряла и кабелат до модулът се беше стопил. Питах техника от какво се е получило това и той казаа че просто и е било дошло времето и се случвало.
След това ми прибра 80 лева за сменяне и поправка.
Желая ти да е нещо по незначително но ако е като при мен .... Лошо.
И аз карам Г4.
Заведох я веднага на жичкаджия и ...
...Комфорт модул...
Или по точно беше някаква контактна плочка, която мисля че командва конфортният модул и ми беше изгоряла и кабелат до модулът се беше стопил. Питах техника от какво се е получило това и той казаа че просто и е било дошло времето и се случвало.
След това ми прибра 80 лева за сменяне и поправка.
Желая ти да е нещо по незначително но ако е като при мен .... Лошо.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”