Сутрин гасне и не държи ниските обороти...
Сутрин гасне и не държи ниските обороти...
Аз съм с голф 3,1.8 ,моноинжекцион,АБС двигател.Та проблема е следния: паля си сутрин,ако искам на газ,ако искам на бензин,няма проблеми.Обаче,след като поработи малко и тръгна и хоп на кръстовището угасне.И се почва.На бензин само,че на газ не ще и да чува.Въртя ключа....мъчи се,мъчи се,запали,ама не може да държи обороти,особени ниски.Успея ли да ги кача над 3000 няма проблеми.И това нещо го прави около 2 мин.После край,всичко е наред.Интересното е,че не го прави и всеки път
Ще ходя на комп. диагностика в БОШ утре.Но някай има ли идея от какво може да е,че ми е интересно.Бензиновата помпа е нова,не може да е от нея.Карам си всяка сутрин на бензин,не съм само на газ.А бе странна работа.

- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Намене този номер само че на Пасата ми го прави ,но само на Газ. Затова е загрявам около 2-3 мин ма бензин и после превключвам на Газ. Когато ми го направи този проблем на Газ съм забелязал че изпарителя ми е доста студен ,а понякога е и хванал скреж. Принципно знам че това се получава кога то има въздушна възглавница ,но в тоя случай незнам дали е точно пък тя проблема.
Ходих на комп. диагностика, добреее,каза оня,ламбда сонда... карай ми вика 400-500 км. на бензин да си съберяла данни и т.н.Хубаво.Карам аз 300 км. на бензин само,всичко ок,да,ама зареждам в ОМВ и хоп проблема пак ми се яви,тоя път още по зле.Загряла колата,минавам 20-30 км. няма проблеми и после пак се почва.На място не държи обороти,почти заглъхва,ама се държи понякога.И така докато тя си реши,после изведнъж всичко ок .И пак ходих на диагностика,ламбдата си е на 1-ца."Майстора" ми вика,или ламбдата ти отива на кино или е от кофти гориво,ама аз нещо не вярвам вече.Не знам какво може да е,някой имал ли е такъв проблем.
Последните дни забелязах следното: сутрин паля,всичко ок,отивам до едно и също място и на връщане на почти едно и също място почва с ядовете.Това са около 20-25 км. каране градско че и в задръстване.А бе усеща се че все едно не изгаря хубаво горивото и се дави.
Последните дни забелязах следното: сутрин паля,всичко ок,отивам до едно и също място и на връщане на почти едно и също място почва с ядовете.Това са около 20-25 км. каране градско че и в задръстване.А бе усеща се че все едно не изгаря хубаво горивото и се дави.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”