Нуждая се от мнение- ГОЛФ 4 -БЕНЗИН ИЛИ ДИЗЕЛ
- venci_guitar
- Автомобил:
- Двигател:
Нуждая се от мнение- ГОЛФ 4 -БЕНЗИН ИЛИ ДИЗЕЛ
Нуждая се от съвет, че вече съвсем се омотах какво да търся. Голф 4 1,6 бензин, или 1,9 дизел. Както знам дизела е по капризен, но хора с д. ми казват че след 98-99 няма проблеми,а и по-малко гори-вярно ли е? Дайте съвет.
- THE BATUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
- hosetovw
- Автомобил: VW MK5 GTI DSG
- Двигател: 2.0 TFSI BWA
- Контакти:
Re: Нуждая се от мнение- ГОЛФ 4 -БЕНЗИН ИЛИ ДИЗЕЛ
venci_guitar написа:Нуждая се от съвет, че вече съвсем се омотах какво да търся. Голф 4 1,6 бензин, или 1,9 дизел. Както знам дизела е по капризен, но хора с д. ми казват че след 98-99 няма проблеми,а и по-малко гори-вярно ли е? Дайте съвет.
Ако търсиш колата ти да гори малко 1.9 TDI, 1.9 TDI, 1.9 TDI и 1.9 TDI
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е ако е само природния газ добре е наистина.
То човек да се замисли вече дали да не си стои в колата запалена на място и да се топли вътре
.
Но това е друга тема,аз лично съм заложил на дизела заради усещането за динамика на по-ниски обороти и заради ниския разход особено на дълъг път.А и двигателя е по-еластичен на доускорение особено ако е по-мощничък или помпа-дюза.
То човек да се замисли вече дали да не си стои в колата запалена на място и да се топли вътре

Но това е друга тема,аз лично съм заложил на дизела заради усещането за динамика на по-ниски обороти и заради ниския разход особено на дълъг път.А и двигателя е по-еластичен на доускорение особено ако е по-мощничък или помпа-дюза.
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
До сега съм карал само дизелаци, но времената се менят и дизела достигна рекордни цени и ако не си намериш някоя тубичка НАФТА от приятел камионист си загазил финансофо ако това ти е проблема. Бензин + ГАЗ сега е най-изгодния вариант. Аз карам бензинова БЕЗ газ и смесен разход ми дава 9,5/100, което мисля е нормално.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”