Колата ми е адски спаната а гори страшно много! Цапа свешти ауспуха е черен абе кади много! Постоянно ми тресе предарпва ми и в границата от 2000 до 2500 обората като подавам газ тресе и глахне след като мина тази граница е изтребител!Карах я по мн маистори казаха че е богата смес и нешто се дави ама не могат да я оправят!Моля помогнете!???????
п.п. Благодаря предварително

проблем с карба на wv golf 2 pierburg 2e
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Колега кой е типа на мотора че то 2е добре но това е серията, но точния тип се определя от буквите на мотора EZ или друг. После е по-лесно, но от сега да ти кажа не е лесен за ремонт не го познават много хора и това е проблем в София Vit_autosofia ( Люси ) има зане магариите, но гледам си от Пазарджик и ти е малко далече. Аз бях с 2е2 и го смених направо с Keihin KSII от Audi 1,8 RU двигател.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Glove написа:Колега кой е типа на мотора че то 2е добре но това е серията, но точния тип се определя от буквите на мотора EZ или друг. После е по-лесно, но от сега да ти кажа не е лесен за ремонт не го познават много хора и това е проблем в София Vit_autosofia ( Люси ) има зане магариите, но гледам си от Пазарджик и ти е малко далече. Аз бях с 2е2 и го смених направо с Keihin KSII от Audi 1,8 RU двигател.
Ами няма номер така я взех иначе мотора е 1.6
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
чакала написа:vit_autosofia написа:2Е:
Иди е при този
Ето повче инфо за него !!! http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=29623
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”