Голф 2 - пълна мистерия !!!!
- 1800_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голф 2 - пълна мистерия !!!!
Значи колеги, да споделя преживяното и може би да ми посочите някакви варианти какво ми е на Голфчето ( за сефте ме оставя на път). Карам си сутринта за работа, при което колата започва да гасне, викам може да е свършила газта и цъкам на бензин при което започва да държи 3000 об/мин. (принципно като е студенА ми държи 2000 об/мин няма значение газ или бензин). И продължавам да си карам аз мислейки как да се добера до работа при което от колата започва да пуши много здраво!! Отворих капака и навсякъде антифриз, нямаше как да видя точно откъде защото пушилката беше много голяма а и беше 6 и половина сутринта... Та да попитам ако има спукан маркуч, или водната помпа не е в ред (тя вие на студено от близо година), каква е логиката пък на газ да гасне (погледнах имаше поне 10 килца) а на бензин да държи 3000об/мин !! Сега като я издърпахме до блока видях че в баката няма никакъв антифриз (преди месец фо смених и го проверявам всяка седмица нямаше течове). Ако някой има някаква идея какво се случва с моето голфче да ми пише. Предварително ви благодаря, Голфа може да видите в гаража .
- 1800_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ок
Ами да си кажа честно в много по студено време съм си палил на газ и си карам.. нещо не хващам връзката между газта и антифриза.. и ако има такава защо тогава на бензин държи такива обороти?? 

- 1800_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами незнам..
Нямам идея, защото уреда да t-рата ми имал некав дефект в таблото и си тръгва когато поиска... на всяко трето каране си върви, а през останалото време просто си стои на нула градуса.. абе никога не е загрявала според мен защото през лятото правя големи преходи из БГ и в жегите си е ОК 

- 1800_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И..
Забравих да спомена че сега пред блока я припалих за 1 минута и пак така на газ гасне, на бензин над 3000об/мин...
- 1800_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:)
То това първо че ще го оправя е ясно, ама до днес мотора беше часовник, а като отида в сервиза ще ме резнат а даже семестъра си плащам на вноски.. мазало ... а маркучи са скъпички нали??
- 1800_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мхм
Разбира се, супер са, но няма как да се добера до тях в това състояние.. 

- 1800_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:)
Утре съм си взел почивка ще я погледна и ще се прави колата... че градския не мога да го дишам.. а колата не е моно, с карбуратор е !! 

- 1800_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
К
Мисля че карбуратора беше "Пиербърг" или нещо такова, не знам точно как се пише 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”