Теч на бензин

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
jaros
Автомобил:
Двигател:

Теч на бензин

Мнениеот jaros » Пон 13 юни 2005 13:57

Здравейте пичове! Неотдавна писах, че имам голям разход на гориво, да напомня само , че аз съм с G3 1.6i 101hp. Проблемът се оказа теч на бензин, който открих сам. Течът е от един тройник, от който излизат 3 маркучета. Едно влиза в инжекцията, другото излиза от нея и пак влиза в тройника, а трето влиза някъде към десния калник. Според вас да сменям маркучетата и скобите към тях или да търся нещо запушено по маркучетата. Благодаря предварително за съветите, които ще ми дадете!

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Теч на бензин

Мнениеот Ice___Cool » Пон 13 юни 2005 15:05

jaros написа:Здравейте пичове! Неотдавна писах, че имам голям разход на гориво, да напомня само , че аз съм с G3 1.6i 101hp. Проблемът се оказа теч на бензин, който открих сам. Течът е от един тройник, от който излизат 3 маркучета. Едно влиза в инжекцията, другото излиза от нея и пак влиза в тройника, а трето влиза някъде към десния калник. Според вас да сменям маркучетата и скобите към тях или да търся нещо запушено по маркучетата. Благодаря предварително за съветите, които ще ми дадете!

Е щом има теч, значи не запушено имаш а отпушено ама не където трябва. Сменяй маркучите, те са ефтини и сложи нови скоби. :D

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”