Теч на бензин
Теч на бензин
Здравейте пичове! Неотдавна писах, че имам голям разход на гориво, да напомня само , че аз съм с G3 1.6i 101hp. Проблемът се оказа теч на бензин, който открих сам. Течът е от един тройник, от който излизат 3 маркучета. Едно влиза в инжекцията, другото излиза от нея и пак влиза в тройника, а трето влиза някъде към десния калник. Според вас да сменям маркучетата и скобите към тях или да търся нещо запушено по маркучетата. Благодаря предварително за съветите, които ще ми дадете!
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Теч на бензин
jaros написа:Здравейте пичове! Неотдавна писах, че имам голям разход на гориво, да напомня само , че аз съм с G3 1.6i 101hp. Проблемът се оказа теч на бензин, който открих сам. Течът е от един тройник, от който излизат 3 маркучета. Едно влиза в инжекцията, другото излиза от нея и пак влиза в тройника, а трето влиза някъде към десния калник. Според вас да сменям маркучетата и скобите към тях или да търся нещо запушено по маркучетата. Благодаря предварително за съветите, които ще ми дадете!
Е щом има теч, значи не запушено имаш а отпушено ама не където трябва. Сменяй маркучите, те са ефтини и сложи нови скоби.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”