ква печка се има на предвид за голф 3, с бензинов двигател. нищо несъм чувал и ще съм благодарен някой да каже тъй-онуй. за дизели съм чувал, но за бензин...

lubo007 написа:колеги, пробвах с търсачка, но нищо не открих. на скоро бях чел и запитал но никои не ме просветли.
ква печка се има на предвид за голф 3, с бензинов двигател. нищо несъм чувал и ще съм благодарен някой да каже тъй-онуй. за дизели съм чувал, но за бензин...допълнително ли се слага, или само заводски!?
flash написа:lubo007 написа:колеги, пробвах с търсачка, но нищо не открих. на скоро бях чел и запитал но никои не ме просветли.
ква печка се има на предвид за голф 3, с бензинов двигател. нищо несъм чувал и ще съм благодарен някой да каже тъй-онуй. за дизели съм чувал, но за бензин...допълнително ли се слага, или само заводски!?
Печката ми е слагана допълнитено от предния собственик на колата в Германия. Служи за да загравя антифриза от там двигателя и ако имаш желание купето.За зимата е идеално , не палиш студен двигател и си влизаш в топла кола
Има и сухи печки които загряват само купето.
lubo007 написа:flash написа:lubo007 написа:колеги, пробвах с търсачка, но нищо не открих. на скоро бях чел и запитал но никои не ме просветли.
Печката ми е слагана допълнитено от предния собственик на колата в Германия. Служи за да загравя антифриза от там двигателя и ако имаш желание купето.За зимата е идеално , не палиш студен двигател и си влизаш в топла кола
Има и сухи печки които загряват само купето.
ама на кво гориво е? къде се продават, и на къв принцип е
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 62 госта