Имам следния проблем - при потегляне колата предърпва/претриса/!
Мислех си че го прави защото прекъсваше от свещите, но ги смених и сега не прекъсва. Дали е тампон на двигателя или е накъкъв проблем със съединителя?

Неизправен тампон на двигателя или съединител?
kamus11 написа:съединител.сменил си само феродовия диск и като загрее новия диск ,в градски условия се получава това притрисане ,като потегляш
Колата е пасат 1,6 aft -купил съм я април тази година и не съм бутал нищо по съединителя, честно казано и не мисля да го разбутвам ако не е много сериозен проблема (за сега само ме дразни)

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
miror написа:kamus11 написа:съединител.сменил си само феродовия диск и като загрее новия диск ,в градски условия се получава това притрисане ,като потегляш
Колата е пасат 1,6 aft -купил съм я април тази година и не съм бутал нищо по съединителя, честно казано и не мисля да го разбутвам ако не е много сериозен проблема (за сега само ме дразни), благодаря на всички за мненията.
- Проблема с придърпването и да не е сериозен за момента може да доведе впоследствие до по сериозни неща

Разбит съединител/ако не е от него/, скъсване на тампони на двг., разбиване на карета и полуоски

Имах съштиа проблем колега, оказа се изпуснал семеринг на опашката на СК от там зацапан феродов и притискателен диск. Голема смрад беше станала. Решението нов комплект саединител ЗАКС семеринг на кутиата и коленовиа вал (беше си здрав , но така или иначе сам отворил сменавам до дупка) и резултата е чисто нова 15 годишна кола(ПЕРФЕКТЕН саединител)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”