Проблем с задната чистачка на Голф 2
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с задната чистачка на Голф 2
От няколко дена не мога да я спря запаля ли колата и тя се включва освен това се чува някакво тъпо бръмчене идващо от таблото някаде или по надоло не знам точно. Някой да е има подобен проблем? Благодаря преватително...
- spirof
- Автомобил: Audi A4 B5
- Двигател: ADR 1998
- Контакти:
като за начало виж дали няма скъсан кабел в гумените маншони на задната врата
размени реле 19 с някой колега да се увериш дали работи нормално
ако не се лъжа реле 72 също провери ,от него се задават интервалите за предната чистачка и включва задната
ако успееш напръскай задната машинка със контактен спрей-мойе да са се зацапали контактите на изключвателя
много е важно рамената на механизама на задната чистачка да са в изхдно положение както е описано в книгите
размени реле 19 с някой колега да се увериш дали работи нормално
ако не се лъжа реле 72 също провери ,от него се задават интервалите за предната чистачка и включва задната
ако успееш напръскай задната машинка със контактен спрей-мойе да са се зацапали контактите на изключвателя
много е важно рамената на механизама на задната чистачка да са в изхдно положение както е описано в книгите
колеги аз съм в по критично положение на мене и предните и задната ми се включват с паленето на колата и нямат гасене,обаче забелязах че като превключвам скоростите на чистене с ръчката от таблото не се овеличава скороста което ме навежда 4е ми е изпукало релето ...сега съм с махнати 4-ти и 5-ти бушон ама трее го права 4е е зима :Д
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”