Кабели TESLA -made in U.S.A ???
- tron_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кабели TESLA -made in U.S.A ???
Купих си кабели TESLA за които знам а и на кутията пише че са Чешки,но на самите кабели пише - made in U.S.A. Това нармално ли е? Купих ги от магазин на КОСЕР Бургас ,които би трябвало да са оторизирани представители на TESLA. Поне тъка пише в сайта на TESLA за варненският КОСЕР !? Да неби да са подменили кабелите в кутията с някои китайски.
Последна промяна от tron_ на Нед 18 ное 2007 9:27, променено общо 1 път.
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
кабел
Сигурно им са по на далавера американски кабели. При тая цена на долара в Чехия само да ги нарязват и да им слагат лулите.
- iurimil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И на мен ми ги препоръчаха
И на мен ми ги препоръчаха и то хора познати които са в бизнеса с авточасти.Купих си за Golfa 50.00 лв. с отстъпката и съм доволен.
- didogn71
- Автомобил:
- Двигател:
Re: И на мен ми ги препоръчаха
iurimil написа:И на мен ми ги препоръчаха и то хора познати които са в бизнеса с авточасти.Купих си за Golfa 50.00 лв. с отстъпката и съм доволен.
Егати отстъпката те най скъпите 45лв в магазина на дребно.Дай номера ако пазиш кутията и ще ти кажа точно цената.Най големия вносител на тесла и бриск е в габрово
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кабели TESLA -made in U.S.A ???
tron_ написа:Купих си кабели TESLA за които знам а и на кутията пише че са Чешки,но на самите кабели пише - made in U.S.A. Това нармално ли е? Купих ги от магазин на КОСЕР Бургас ,които би трябвало да са оторизирани представители на TESLA. Поне тъка пише в сайта на TESLA за варненският КОСЕР !? Да неби да са подменили кабелите в кутията с някои китайски.
Колега ще споделиш ли цена

- nikolov ilko
- Автомобил:
- Двигател:
- tron_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Цена-в магазин КОСЕР- Бургас
Купих кабелите за 25 лв. - [съпротивителни]сини кабели със силиконови лули. Има и още един вид с медна сърцевина и резистор {против смущения}-черен кабел{може би по скъп} Предпочетах първия вид ,понеже имат еднакви параметри а резистора според мене по скоро е минус -свещите си имат резистор.
Re: Цена-в магазин КОСЕР- Бургас
tron_ написа:.........Предпочетах първия вид ,понеже имат еднакви параметри а резистора според мене по скоро е минус -свещите си имат резистор.
Мерил ли си кабелите, за да кажеш че имат еднакво съпротивление?
Лично аз съм ги мерил и мога 100% да кажа, че варират в много големи граници- според дължината на кабела!
Относно, черните на Тесла с медна сърцевина и там има отклонения, но са леки, които са в рамките на нормалното 5,75- 6 ома!
Хайде със здраве!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”