жило съединител

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
killer_loop
Автомобил:
Двигател:

жило съединител

Мнениеот killer_loop » Пон 26 ное 2007 18:11

Пи4ове може ли от саморег жило да ми прави проблеми съединителят все едно 4е боксува,колата се форсира а не върви ина4е на 3-та с ръ4на гасне съединителят миналата година съм го сменял а жилото не го смених м...му даите идеи please.....

killer_loop
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот killer_loop » Пон 26 ное 2007 21:42

всъщност пи4а дето ми сменя съединителя утре иска да ми слага обикновено жило и колко време ще карам с него,а днеска ходих на елкон 4етвърти цилиндър никакъв го нема,компресия никаква идея колко ще ми излезе вси4ко???

Потребителски аватар
ta6koo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ta6koo » Вто 27 ное 2007 8:15

Ако си сложил менте съединител може да се е прецакал като сменях моя ми предлагаха разни италиански боклуци ако си взел такъв мн вероятно е да ти направи проблем

Потребителски аватар
anonimko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonimko » Вто 27 ное 2007 8:49

иска да ти сложи обикнновено понеже много малко майстори знаят как се закопчава жилото и при закопчано жило го махаш от кутията а също при закопчано влизаш и натискаш 3-4пъти съединителя за да се саморегулира след това откопчаваш и пробваи как е а на колко км е карано с този съединител и на мен на двойката искаше да слага обикновенно защото не знаеше как да откачи при смяна на съед и се оправдаваше че жилото не е за този модел а голфето бе 91г пълен ел пакет явно жигулските майстори не са изчезнали и са станали първи на западните :twisted:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”