Малко е изтъркан въпроса, но един приятел ме пита и аз не можах да му отговоря, та реших да питам тук... Та с него се подчекнахме, че ако на неговия голф, 1.8 мотор без хидравлика, ако сложим 15-ки джанти, с гуми 195, ще му стане много трудно движението на волана особено на място, щото няма хидравлика, а пък на него са му казали, че разхода с тия джанти и гуми, ще му се вдигне поне с 2 литра... Вие как мислите ?
избягвай заглавия като ??? много моля.mod edit: vaskoto1

по големи гуми-разход? въртене на геврека?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Сервото е източник на главоболия,като почне да се предава.
Абе ей,разход-мразход.На Голф 3 стандартно гумите са му:
175/70/13 или
185/60/14 или
195/50/15, като и трите размера са с еднакъв външен диаметър на гумата и харчлъка на мотор от 90 коня нагоре е еднакъв и с трите размера гуми.При двойката ще е същото.
Абе ей,разход-мразход.На Голф 3 стандартно гумите са му:
175/70/13 или
185/60/14 или
195/50/15, като и трите размера са с еднакъв външен диаметър на гумата и харчлъка на мотор от 90 коня нагоре е еднакъв и с трите размера гуми.При двойката ще е същото.
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
Колега за 2ка сток гти / 16ка / даже дават 185/55/15 май ако не се лъжа кво ми пише на капачката. колкото и добре да го казваш - темата май се превръща в на кой колко му гори .............. а и за сервото - мнението ми е лично и не е меродавно - рейката без серво е 120 лева рецикле при Жан - сервото е към 1000 ка у аутотехника. с лека отстъпка. гумите пак са "личен избор"- ако иска колегата/ без да се обиди и със 17ки да пробва колко му гори и колко му завива колата........ при мене не е така. гори 20+на 100 и не става сервото - лично мнение! успех!
- T.Spark
- Автомобил:
- Двигател:
pacohaker написа:T.Spark написа:По принцип може ли да се "откачи" сервото на волана като се повреди и да се кара без него?
откачаш ремъка който върти помпата на хидравликата и си без хидравлика
Добре ...., ремъкът на помпата на хидравликата на волана самостоятелен ли е

- popodopolo
- Автомобил:
- Двигател:
- deyan_petrov
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”